Strandclub Zee op de Brouwersdam

Strandclub Zee bouwde afgelopen lente deze spiksplinternieuwe plek aan de Brouwerdam. Naast een enorm terras is er binnen een ruime zithoek rond de kachel. Wie valt voor het interieur, koopt in de shop sfeerspulletjes voor thuis. Meer goed nieuws: ze zijn het hele jaar open.

Talks & Treasures - Strandclub Zee aan de Brouwersdam

Wij zaten laatst tijdens een weekendje Ouddorp buiten achter glas in de zon. Maar mocht je uitwaaien op een onstuimige herfst- of winterdag dan kies je liever voor een knusse warme plek rond de kachel. Het interieur lijkt een mix van Ibizastyle en de Zuidfranse Cote d’Azur. Veel licht, hout, kussens en schelpjes in een verder strakke inrichting met de bediening in streepjestenue. Een stylish modern sfeertje dat de verder vrij stoere surfy Brouwerdam wel kan gebruiken.

Talks & Treasures - Strandclub Zee aan de Brouwersdam

Met de menukaart kun je zowel in de zomer als winter goed wakker worden en de dag afsluiten. Omdat de Brouwersdam de verbinding naar Zeeland is, staat ook de zoete bolus op het menu. De Ouddorpse (Zuid Hollandse) variant dan wel. Verder een ruim aanbod in vis, vlees, bites en ontbijtopties.

Strandclub Zee aan het water

Hoe bijzonder is het om te weten dat Strandclub Zee dichtbij de zee ligt? Dat ligt voor de hand zou je toch denken met een strandtent.

Niet in dit geval. Vanaf het duin aan de Brouwersdam is het op de meeste plekken zomaar een kwartier wandelen naar de zee. Ja, echt zover.

Dus extra fijn dat je hier voor een verkoelende duik alleen de trap af hoeft en dan in twee tellen bij het water bent.

Deze strandtenten zijn ook tijdens de herfst en winter open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *