Over Talks & Treasures

Liesbeth

Ik groeide op tussen de heuvels in Zuid Limburg en vertrok naar het westen om te studeren in Rotterdam. Mijn zachte ‘g’ raakte ik kwijt door het werken in Nighttown, de hipste tent in de buurt. Als iemand vroeg wat ik in Rotterdam deed, moest ik minstens drie keer roepen: “rechten studeren!!!”(droge ‘r’ en zachte ‘g’). Lastig over te brengen voor een Limburger.

De Nieuwe Binnenweg was jarenlang mijn hotspot en ik kom er nog steeds graag om de leukste plekken in Rotterdam te ontdekken. Na een studenten-penthouse in de Wijnbrugstraat, woonde ik samen met Robert boven de terrassen in de Oude Haven (vast een van de redenen waarom ik gek ben op terrassen aan het water).

Met de kinderen erbij (inmiddels zijn onze meiden tieners) zochten we vaker het groen en buiten op in de stad. Voordat jongste werd geboren, verhuisden we naar een plek waar het Bergse Bos om de hoek ligt. Het is hier heus heel mooi wonen, maar een huis in het centrum lonkt nog steeds. Of een strandhuisje aan zee. Of een pied-à-terre in Parijs.

Beter groot dromen dan klein denken, is mijn motto.

Dat gaat tot nu toe heel goed.

Rock Werchter - relax Let's Meat

Als advocaat vond ik vooral de verhalen van mensen interessant. Daarom deed ik de toga af en ging ik aan de slag als communicatieprofessional. Altijd nieuwsgierig naar het nieuwste ligt mijn focus op online strategie, social media, content creatie en SEO.

Schuif jij zo’n klus telkens voor je uit, heb je geen tijd of weet je niet hoe te beginnen? Via Merken aan de Maas neem ik opdrachten aan en help ik jou graag uit de brand. 

Stuur een berichtje naar merkenaandemaas@gmail.com en ik neem contact met je op.

Talks & Treasures

Talks & Treasures is een professioneel lifestyle blog over geweldige plekken in Rotterdam en ver daarbuiten. Met verhalen over eten, reizen, inspiratie voor buiten en updates over cultuur en events.

De foto’s bij de berichten zijn meestal door mij gemaakt.

De local tips van Talks & Treasures zijn genoemd op New York Travel in het artikel Weekend Getaway Rotterdam.

Talks & Treasures verscheen met een aantal columns in de online magazines als Shot of Joy, Hof van Delfland. Daarnaast schreef ik blogs voor Rotterdam Tourist Information.

In mei 2017 verscheen Talks & Treasures in de  SPOOR Magazine een citytrip Rotterdam. Check ook de nieuwe tour guide vol hotspots en mooie plekken in Rotterdam.

                               

In gesprek!

Contact met lezers vind ik heel erg leuk. Wil je iets vragen of heb je een vriendelijke opmerking stuur dan gerust een berichtje naar liesbeth@talksandtreasures.com