ZAKELIJK CONTACT

Talks & Treasures biedt een breed scala van op maat gesneden mogelijkheden voor samenwerkingen. We vertellen graag je verhaal in een blogartikel of via social mediaberichten. Of een promotie via een give-away actie.

Eerdere en huidige samenwerkingen zijn er met onder andere met:

Landal Greenparks, SPOOR Magazine, Huttopia, Thalys, De Rotterdamse Dakendagen, LantarenVenster, Kunsthal Rotterdam, Susan Bijl, Ayla en Uit Je Eigen Stad.

Wil je een mediakit ontvangen, een samenwerking bespreken, aarzel dan niet om contact op te nemen en stuur een berichtje naar naar liesbeth@talksandtreasures.com

Werken met Merken aan de Maas?

Als freelance PR en communicatieprofessional ben ik inzetbaar voor opdrachten op het gebied van online strategie, social media, social advertising, SEO en contentmanagement en -creatie.

Schuif jij zo’n klus telkens voor je uit, heb je geen tijd of weet je niet hoe te beginnen?

Via Merken aan de Maas neem ik opdrachten aan en help ik jou graag uit de brand. Stuur een berichtje naar merkenaandemaas@gmail.com en ik neem contact met je op. Of bel/WhatsApp 06-12462772.

In gesprek!

Contact met lezers vind ik heel erg leuk. Wil je iets vragen of heb je een vriendelijke opmerking stuur dan gerust een berichtje naar talksandtreasures@gmail.com