Charlie’s Rotterdam op Schouwburgplein

Vandaag opent Charlie’s Rotterdam aan het Schouwburgplein. Bij de nieuwste aanwinst kun je ook zonder bioscoopbezoek terecht voor lekkere hapjes en drankjes. Op deze centrale plek in de stad loop je binnen voor een ontbijtje, drink je koffie op een van de flexplekken of sluit je de dag snel nog af met een late borrel.

Talks & Treasures - Charlie's Rotterdam op Schouwburgplein

Het gebied rond het Kruisplein wordt steeds gezelliger en met de komst van Charlie’s is weer iets extra’s toegevoegd. Waar je bij restaurants in de buurt de tijd neemt voor een uitgebreid diner, krijg je hier goed en lekker eten met een snelle service. Een uitkomst als je de trein moet halen en niet genoeg tijd hebt voor een lange zit.

Of als je op stap bent met eeuwig hongerige tieners die blij worden van flinke porties makkelijk eten en een vlotte bediening. En krijg jij die sandwich of hotdog niet in een keer op dan neem je het gerust mee in het papieren bakje waarin het geserveerd wordt. Dat vinden ze hier echt geen probleem.

Charlie’s Menu

Talks & Treasures - Charlie's Rotterdam op Schouwburgplein

De menukaart varieert van soep en sandwiches tot hotdogs (de classic is erg lekker) en verschillende borrelplankjes. Wat Charlie’s extra leuk maakt is de samenwerking met lokale ondernemers. Zo begin je de dag met een goed gevoel na het drinken van een bakje Heilige Boontjes koffie. Zonder dat het jou iets extra’s kost, dragen zij met hun koffie bij aan een nieuwe start voor Rotterdamse jongeren. Borrelen doe je met de biertjes van Kaapse Brouwers of gin van de Schiedamse Loopuyt.

Je hoeft niet naar de film te gaan om hier te eten, maar ga je daarna toch nog iets kijken dan kun je binnendoor naar de filmzalen. Hoe handig is het dat je achterin het pand je ticket scant en naar boven loopt. Kijk onderweg meteen even naar de prints aan de wand rechts in beeld: als je alle films raadt die verstopt zitten in de letters dan win je iets lekkers!

Talks & Treasures - Charlie's Rotterdam op Schouwburgplein

De tijd dat je in de buurt van het Schouwburgplein weinig keuze had om leuk te zitten, lijkt zomaar voorbij. Wel zo prettig in januari tijdens het International Film Festival Rotterdam!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *