Parqiet in het Park bij de Euromast

Parqiet in Het Park bij de Euromast is afgelopen week geopend. Mooi dat het is geworden! Bij deze nieuwe hotspot in Rotterdam eet je heerlijk gezond en door de super relaxte sfeer wil je heel de dag blijven zitten.

Afgelopen zomer kreeg Rotterdam al een voorproefje van Parqiet. Met de horeca vanuit een caravan en knusse klapstoelen in het gras, brachten Radojka Bozic en Meta Heijnen het Euromastpark weer tot leven. En vanaf nu bruist het bijna de hele week in het waanzinnig mooi verbouwde Koetshuis.

Talks & Treasures - Parqiet Rotterdam

Ik lunchte er vandaag met R en we wilden niet meer weg: uitzicht op het Park, lekker eten, fijn wijntje, alleen de lange wandeling ontbrak. Naast gezonde, zelfgemaakte gerechten, drink je er Man met Bril Koffie, sappen van Sajoer en gebak van Sprinkles Bakery. Voor de kids zijn er lekker simpele happen zonder fratsen en gewone sap waar ze blij van worden.

Talks & Treasures - Parqiet Rotterdam

Talks & Treasures - Parqiet Rotterdam

De volgende keer neem ik de meiden mee. En daarna voor de borrelkaart vriendinnen, buurvrouwen en schoolpleinmoeders. Eigenlijk zit iedereen met een beetje gevoel voor buitengeluk, nostalgie en Rotterdamse trots er perfect. Buiten én binnen. Bij Parqiet hangt een ontspannen sfeer, alsof je een zonnige dag in het park hebt gezeten.

Talks & Treasures - Parqiet Rotterdam

De inrichting is ook een reden om even binnen te lopen! Hebben de ondernemende dames zelf geregeld. Dat hoekje met de mooie kachel….Ideaal om op te warmen met je winterse kopje chocomel. En kijk bij binnenkomst nog  even omhoog! Daar hangen de prachtige kunstwerken van Stroke a Bird! Ik zou er zo een paar willen hebben..

Talks & Treasures - Parqiet Rotterdam

Parqiet in het Park

Met het neerstrijken van Parqiet is er weer een horeca-pareltje in Het Park. Toen ik aan de Nieuwe Binnenweg woonde kwam ik bij Zochers waar ik te lang bleef hangen om maar niet aan de studie te gaan.

Nadat het gesloten was, kwam ik minder vaak in het Park. Later wandelden we hier weer met de meiden toen ze peuter en kleuter waren. En vroegen we ons af waarom er niks leuks was om op zondagochtend met de kids te chillen? Echt zó fijn dat Parqiet er nu zit!

Gelukkig hebben deze ondernemers meer mooie plannen voor activiteiten in het stadspark van Rotterdam. Dus het is alleen nog wachten tot het zover is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *