Restaurant POSSE: stoere hotspot in Rotterdam

Restaurant POSSE op Katendrecht is een aanrader voor wie stoer wil zitten en van lekker eten houdt in een super relaxte sfeer en met heel fijne bediening. Ik at er vorige week en ik ga zeker nog een keer.

Vorig jaar was ik met de meiden al eens bij POSSE Espressobar. Ze waren vooral verrast door het bijzondere interieur waar ze direct helemaal in op gingen. Posse heeft een stoere, industriële inrichting, terwijl er ook een heel warme en relaxte sfeer hangt.

In eerste instantie valt de enorme ruimte op, die helemaal naar achter doorloopt. Vervolgens blijf je kijken naar alles wat er te zien is in deze bar/ restaurant/ winkel/ gallery en kunstplek: van kunst, fotografie en boeken tot etalagepoppen, fietsen en hangstoelen. Het leuke is: alles wat je ziet, is te koop!

Talks & Treasures - Restaurant Posse Hotspot Rotterdam

Restaurant POSSE

Overdag kun je terecht voor lunch, goede koffie en lekkers van vrijdag tot en met maandag. In de avond is het geopend op vrijdag en zaterdag tot 21.00 uur. Het restaurant POSSE probeerde ik vorige week uit met R en vrienden. We kozen een plek in de buurt van de kachel. Een aanrader, want het was buiten behoorlijk koud en ik moest echt even opwarmen. En hoe gezellig is het om je etentje te beginnen met een borrel voor een warm vuurtje!

De menukaart is overzichtelijk met een fijne mix van vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ik koos heerlijke vijgen met kaas vooraf en lekker vlees als hoofdgerecht. R en vrienden hadden soep, vis en ander vlees van het menu en waren daarover ook heel positief.

Het is je misschien opgevallen: ik plaats zelden foto’s van het eten in een restaurant. Meestal is mijn bord al leeg als ik er aan denk. Dus geloof me op mijn woord: het ziet er mooi uit en is heel lekker!

De koffie dronken we weer bij de kachel. Dat we konden wisselen van zitplek, maakte het een heel leuke hoek om te eten. Meteen links als je binnen komt om precies te zijn. We zaten zó relaxed, we hadden na de koffie makkelijk verder kunnen gaan met drank.

Talks & Treasures - Restaurant Posse Hotspot Rotterdam

Maar als je ziet dat het al ruim voorbij sluitingstijd is, dan moet je op een gegeven moment toch echt een keer gaan. En dat is meteen het enige nadeel: POSSE mag van mij ‘s avonds vaker en langer open zijn!

Het is zo’n heerlijke en Rotterdamse plek waar je ook op dinsdag naartoe wil. Bijvoorbeeld op een warme zomeravond op het terras eten aan het water. Maar ook in de winter weten de mensen van POSSE een warme, gezellige en relaxte sfeer te creëren waardoor je lang blijft.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *