Dagje Rotterdam? Het komt er aan!

Vorig jaar september bezocht ik op één dag ruim 25 leuke plekken voor een dagje Rotterdam. Daar lees je heel binnenkort meer over op Talks & Treasures. Genietend van zon en zee aan de Costa Dorade kwam per mail de vraag binnen of ik het leuk vond om een route door Rotterdam te maken. Natuurlijk!

Na de vakantie werkte ik aan deze tourguide die een mix moest worden van eten, drinken, winkelen en culturele adresjes. Rekening houdend met al eerder bezochte gebieden, is er dan nog steeds een hele waslijst aan hotspots. Een paar ‘kill your darlings momentjes’ waren best lastig, er zijn zoveel mooie plekken, lekkere adresjes of bijzondere ondernemers in het Rottterdamse.

Dagje Rotterdam

Uiteindelijk ging ik met Margriet Hoekstra een hele dag wandelend en fietsend op pad. Naast leuk mens en fotograaf voor deze opdracht was zij ook de ideale testpersoon voor reacties op mijn route. En ze kreeg het voor elkaar om mij mooi in beeld te krijgen. Op zich al heel een uitdaging, omdat ik daar nooit zo relaxed onder ben.

De opdracht was voor een print-editie en als blogger zie ik die route vol hotspots het liefst online. Zo is het voor jou nog makkelijker om onderweg even te checken waar je nog heen wil. Daar werk ik op dit moment aan! Begin volgende maand lees je op Talks & Treasures de hele tourguide van het dagje Rotterdam mét linkjes en mooie foto’s natuurlijk.

En…er komt weer een lekkere giveaway aan!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *