Inspiratie: Shot of Joy – the print edition

Het nieuwe magazine Shot of Joy zit boordevol inspiratie om tijdens de feestdagen in te duiken. Bijna 200 pagina’s telt deze print edition van het online magazine. ‘Let’s waste time’ is de boodschap. Het perfecte cadeau om precies dát te doen tijdens de feestdagen.

Ik kocht mijn exemplaar bij KEET in Rotterdam.  Ze had het mooi ingepakt voor Sinterklaas, maar ik kon natuurlijk niet zo lang wachten en heb het  daarvoor al open gemaakt. En doorgebladerd. Prachtig mooie foto’s en ‘ja daar wil ik ook naartoe’ gedachtes.

Ook heb ik even gescand waar het verhaal van Karin Swerink over gaat.  Wow, snel weer in het cadeaupapier anders zou ik het helemaal uit lezen.

Had ik maar gewoon door gelezen!  Een paar dagen later liep de kelder onder water. Daar lag Shot of Joy onderin de tas met andere Sintpakjes. Natte boel en onleesbaar, balen!

Talks & Treasures - Shot of Joy print 2

Shot of Joy

Ook inspirerend: de vrouwen die Shot of Joy maken! Ze doen waar ze gelukkig van worden: het op papier bundelen van de mooiste beelden en met verhalen ter inspiratie. Zelf gefinancierd en door het land verspreid naar winkels waar zíj blij van worden. Hoe stoer! Daarnaast is het magazine ook online te bestellen.

De print edition is een tastbare tegenhanger van het online magazine.  Wie Shot of Joy volgt, weet dat de beelden altijd even prachtig zijn. Liefhebbers van fotografie kunnen daar met dit boekwerk nu nog langer van genieten.

Talks & Treasures - Shot of Joy print 2

Lifegoals

‘Let’s waste time’, is een prima boodschap om de kerst mee in te gaan. En voor wie het nodig heeft, als goed voornemen voor 2016. Naast ‘doen wat je gelukkig maakt’. Inspiratie genoeg!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *