Let’s go & weekendlinkjes

Op zoek naar foto’s voor mijn ‘lijstenwand’ in de woonkamer, kwam ik dit exemplaar tegen. Zo’n let’s-go-foto waarvan je direct in relaxmodus raakt. Niet alleen het zonnige plaatje maar ook de zoete herinnering aan een van de meest relaxte vakanties.

In mei 2012, tijdens een weekje Ibiza waren we een dagje op Formentera. Na een lange lome lunch bij Juan y Andrea rolden we daarna het strand op. Heel de week was net zo actieloos als die dag. Het voelde alsof we drie weken weg waren geweest.

Het zal de sneeuw en lentezon in een week zijn waardoor ik naar de zomerwarmte verlang. Heb jij dat ook? Of sta je al klaar voor de wintersport?

Ter inspiratie voor het weekend de leukste tips in Rotterdam en linkjes om te lezen als je er aan toe komt.

Let’s go weekendtips & Rotterdam

Om het weekend mee in te luiden deze tips voor kaasplanken met maar 1 kaasje. Lekker, snel en makkelijk.

Wie graag al zomerse sferen om zich heen heeft maakt deze kleurige klontjes. Ook handig voor feestjes.

Ik ben dol op soep en deze knolselderij truffel soep ziet er goed uit en is niet te ingewikkeld. Knolselderij op het marktlijstje dus.

Over het aankomende lijstenwandje

Hippe kleur: Pink blush all over.

Het concert van The xx was weer heel goed!

Wereldleiders er als hipsters: zo zouden ze er uit zien.

De geheime wintertuin is er ook dit weekend weer. Veel binnen maar ook buiten, denk aan drankjes, dansjes en een hottub. En een winter BBQ plus een Sunday Roast met een dier op het spit. Let’s go! De geheime tuin ligt in het Industriegebouw aan de Goudsesingel.

ERGroeit is het stadslandbouwfestival waar je inspiratie opdoet voor stadsmensen die lokaal (in je eigen tuin) willen boeren. Met workshops wisselend van een kippenklas en biologisch imkeren tot moestuinieren op het stadsbalkon of werken met een zeis.

Wil je regelmatig vaker naar buiten (niet om te sporten) en zoek je nog een praktische reden om jezelf ertoe te zetten? Geef je op voor een reeks workshops waar je leert om je eigen groente (op biologische manier) te telen.

Hij is er weer komende zaterdag, de Oogstmarkt op het Noordplein. Vorige keer gemist, dus hopelijk lukt het nu.

Maak er een mooi weekend van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *