Maak kans op 2×2 toegang Rotterdamse party NIGHT of COOL

De voorlopig laatste winactie is een supertof Rotterdams feestje! In samenwerking met Museum Rotterdam mag Talks & Treasures 2×2 gastenlijstplekken weggeven voor Night of Cool tijdens Museumnacht op 3 maart 2018 vanaf 20.00 uur. Doe mee en ga swingend de nacht in!

NIGHT OF COOL in Museum Rotterdam

Wie dol is op Rotterdam, houdt van romantiek en van Rotterdamse party’s doet mee en claimt zijn plek op de gastenlijst* van Night of Cool.

Voor dit Rotterdamse feestje werkt Museum Rotterdam samen met hip en hot SUPERWOW Agency én Ted Langenbach himself. Dat betekent vanaf  22.00 uur bijzondere performances en DJ’s Jeff Solo en Ted die zorgen dat je al swingend vergeet dat het buiten zo koud is.

Waarvoor wil je nog meer gaan?

 • De tentoonstelling COOLSINGEL
 • Om te luisteren naar Stadsdichter Derek Otte.
 • Genieten van coole drankjes en hapjes in de Underground Bar van THOMS.

*De gastenplekken geven enkel toegang tot dit feest en de tentoonstelling in Museum Rotterdam. Het is géén passepartout voor Museumnacht.

Kans maken doe je zo!

Zin in een feestje? Toe aan een dansje? Laat dan helemaal onderaan dit bericht weten met wie jij op de gastenlijst van Night of Cool wil. Of wat jouw favoriete dansplaatje is. Of wat jouw coolste uitgaansplek in Rotterdam is. Of was, voor wie er al even uit is.

Je kan meedoen tot en met donderdag 1 maart 2018. De winnaars ontvangen vrijdag 2 maart aanstaande persoonlijk bericht.

Good luck & have fun!

 

 

 1. Graag zou ik op de gastenlijst voor Night of Cool willen met een vriendin van mij. We zien elkaar veel te weinig, en we konden vroeger zulke goede feestjes vieren. Van Now & Wow naar Stadhuisplein, naar spontane dansjes in de kelder van het toenmalige Bed. Vief & Vuig was niet veilig voor ons, ook niet toen het nog de Club zonder Concessies heette. De laatste drankjes in de Keerweer. Of in de Bootleg of Vibez. We kwamen overal. Nu zijn we oud(er) en feesten we beduidend minder. Maar ik weet zeker dat we het nog kunnen. En Night of the Cool is de perfecte proef op de som.

 2. Jaaaaa! Nou ik ben dus zo blij met Thoms omdat er weinig plekken zijn waar je even een dansje kan doen. Het is vaak alleen maar borrelen en ik hou van dansen en bij Thoms kan dat gewoon tot 2. Dit betekent dat t vroeg al mega gezellig is ook. Dit wil ik natuurlijk ook met museumnacht 😄

 3. Ja met Ed Coster Jolanda den Hollander en Rick van dijk en mezelf omdat we nooit naar een museum gaan en dit een unieke kans os en iets aparts. Dansen in museum ….tegen de zestig doe is iets anders in en met het leven …. groet van ons 4

 4. Dank voor de leuke tips! Dat smaakt naar meer!!
  Heb Suzie -mijn old time stapvriendinnetje – opgetrommeld om mee te komen richting Rotterdam.
  Inmiddels zijn we beide uitgewaaid naar andere steden, maar in Rdam stappen blijft toch ‘t allerleukste!
  Hoop dat we plekje op de gastenlijst weten te veroveren 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *