Bos en boshutten herfstvakantie

Terwijl ik deze herfstvakantie vooral tijd doorbreng in een bos om de hoek, blijken er om mij heen best veel mensen die op reis te zijn. De Spaanse kust lijkt mij op dit moment ook heel fijn: warmte, zon en heerlijk eten.

En nog meer zonnige plekken kwamen, niet heel toevallig, voorbij op mijn scherm afgelopen week. Ken je dat? Voor je het weet, is er zo een uur voorbij en heb je de mooiste stranden in de wereld gezien.

Om vervolgens naar buiten te kijken en te constateren dat de Hollandse herfst ook zijn charmes heeft. Ik vind het best relaxed vind om thuis te blijven, het bos in te gaan en geen koffers te hoeven pakken. Behalve dan voor het nachtje in een kasteel.

Processed with VSCO

Soms doe ik iets bijzonders om mijn stadsmeiden wat mee te geven van mijn Limburgse roots. Hopelijk blijft daar op termijn iets van hangen. En toevallig ligt Kasteel Doenrade aan een typische weg waardoor ze het vast nooit meer vergeten. En het is de perfecte herfstplek tussen de bomen.

Processed with VSCOcam

Als ik mijn portie ‘heuvelland in de herfst’ heb gehad, zoek ik vervolgens naar andere mooie herfstige buitenplekken.

Bos & hutten

Om mijn Pinterest herfstbord staan fijne plaatsen en plaatjes ter inspiratie. Die boshutten zijn om bij weg te dromen…

Talks & Treasures - bos en boshutten herfstvakantie

En ik ontdekte zelfs een boek ‘Cabin Porn’ met de mooiste buitenhuisjes op bijzondere plekken in de wereld!

Net zoals het strand me trekt in de zomer, is het bos in de herfst ‘the place to be’. En die boshut…is net zo’n droomplek als het strandhuisje aan zee.

 

Beeld homepage: Cliff Dyck via Cabinporn
Beeld onder: Broadhurst Architects

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *