Lentefeestjes

Nieuwe lente, nieuw begin

Ik hou van de wisseling van de seizoenen en vooral van de lente. Hét seizoen van nieuw leven en een frisse start. Een prima dag om te beginnen met Talks & Treasures.

Mijn blog gaat over schitterende ontdekkingen die het leven mooi maken: over reizen in Nederland en ver daarbuiten, over eten, drinken en buiten leven. Over écht mooie dingen, leuke events of films of musea.

Soms heb ik tieners in het vizier, omdat onze meiden die leeftijd hebben. Ze willen er graag zelf op uit, nieuwe dingen ontdekken, maar kunnen soms wel wat input gebruiken. Ze zijn vaak te oud voor het een en weer te jong voor het ander.

Happy days

Het voelt altijd bijzonder die eerste lentedag, alles gaat in bloei, krijgt kleur en daar hoef je helemaal niks voor te doen.

Vanaf nu komt alles waar ik blij van word dichterbij: zon, warmte, bloemen buiten en feestjes met lekker eten en drinken. Veel feestjes!

2015-03-Lentefeestje-feestje

 

Want na de rustige wintermaanden, begint op 20 maart bij ons thuis het feestseizoen. Het is onze trouwdag en ook zes jaar geleden was het een geweldige lentedag. Veel zon, niet heel warm, maar wel mooie bloemen en lekker eten.

Lentefeestjes

Daarna zijn er heel veel verjaardagen. Onze tienermeiden en ik zijn geboren in de lente en ook veel vrienden en familie vieren flink wat verjaardagsfeestjes dit seizoen. Tot eind juni is het feest, vaak buiten en meestal in de zon. En hoe fijn dat alles dan in bloei staat.

 

2015-03-Lentefeestje-cocktails

 

Vandaag vier ik een nieuw feestje, voor de start van mijn blog. Een kleine party, maar wel met bloemen. Van ’s Zomers in Rotterdam het liefst. En met bruisende drank en lekker eten, onder de Hofbogen in Rotterdam. 

Welke feestjes vier jij deze lente?

Proost en een mooi weekend!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *