Op het dak kamperen? Ja!

Kamperen op het dak? Zo wordt de camping nog eens leuk! That’s the spirit voor komende vakantie. Nu ik komende zomer langer op een matje lig dan mijn maximum van 10 dagen, zoek ik zoveel mogelijk bijzondere, positieve of niet dagelijkse campinginspiratie.

Zoals kamperen op camping Dakpark in Rotterdam!

Waarom niet in de stad vanaf het dak naar de sterren staren voordat je je tentje in kruipt? En het kan echt! Tijdens de Rotterdamse Dakendagen van op 10-12 juni a.s.

‘Op het dak camping’

Op het grootste dakpark van Europa kamperen is weer eens iets anders, zeker als je daardoor je eigen stad op een andere manier kan beleven. En er een rooftop feestje is…

Wie tijdens de Dakendagen overnacht op camping Dakpark in Rotterdam geniet van het uitzicht over de stad en de haven.

Talks & Treasures - Kamperen op het dak-2

Hoe doe je dat, op het dak kamperen? Je koopt een ticket van € 40,00 per 2 persoons tent, per nacht (je kan vrijdag én zaterdag kamperen) en neemt je eigen tent en kampeerspullen mee. Kookspullen kun je thuislaten (beter!).

Eénmaal boven begint je ‘rooftop campinglife’ in de ‘rooftop bar’ met een cocktail en een afterparty met kampvuur, akoestische muziek, drankjes en een hottub. Tot middernacht ben je onder de pannen, of onder de sterren, wat jij wil.

Als je ‘s ochtends wakker wordt, schuif je aan bij een luxe ontbijt en neem je een douche in de Water Trap (ik heb nog geen idee wat dat is maar het klinkt goed!).

Je kunt zelfs schapen knuffelen op het dak van deze bijzondere camping! Dat is nog eens back-to-basic. Wie altijd al een keer wilde kamperen in eigen stad, of iets geks wil doen met zijn liefde, grijpt nu zijn kans tijdens de Rotterdamse Dakendagen.

R heeft laatst een nieuw tentje voor de meiden gekocht: zonwerend en verkoelend. Misschien dat ze dat daar een nachtje kunnen testen?

Meer campingverhalen in een minder verkoelend tentje.

Beelden: via Rotterdamse Dakendagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *