Paaspop start festivalseizoen

Voor festivalgangers breekt nu de mooiste tijd van het jaar aan. Dit weekend trapt Paaspop het festivalseizoen af. Daarna kan je bijna elke week wel ergens terecht voor je portie muziek-in-het-gras. In Nederland of over de grens.

Een paar jaar geleden was ik op het Glastonbury Festival, wow, wat je daar meemaakt! Het Glastonbury Festival is zó enorm en groots: aan oppervlak, mensen, line-up, eten, bizarre shows, winkels, vanalles kan je er kopen en doen.

Peacegarden

Je hebt minstens twee dagen nodig om de eerste keer je weg te vinden. En dan heb je het nog niet allemaal gezien. Terwijl er tegelijkertijd een heel relaxte en intieme sfeer hangt.

Festival seizoen

Sindsdien ben ik weer in ‘the mood’ voor festivals, als one-day-trip in ieder geval. Vorig jaar gingen Robert en ik naar het Best Kept Secret in Hilvarenbeek. Verrassend leuke sfeer! Goede concerten van Miles Kane, Chvrches, The War On Drugs, lekker eten en ook fijn geshopt.

Spotify playlist Paaspop

Vandaag dus de kick-off van het festivalseizoen met Paaspop. In Schijndel of all places, zo kom je nog eens ergens. Maar dat houdt bekende bands niet tegen dus waarom zou jij dan niet gaan! Dit jaar in de line-up o.a. Anouk, Rudimental, dEUS, Dave Clark en The Kooks. En lekker weer!

Om vast in de festivalstemming te komen, heb ik een playlist van Paaspop op Spotify voor je gemaakt. Ook als je niet gaat, is het een fijn top 10 muzieklijstje om je paasdagen mee door te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *