Rotterdam: lunchen bij Fenix Food Factory!

Met een zonnig weekje in het vooruitzicht kunnen we weer lekker buiten zitten! Het terras bij Fenix Food Factory  in Rotterdam is zo’n fijne plek. En ook nog eens mooi uitzicht op de Maas.

Lunch op de plank

Niet alleen is het eten er heerlijk maar je zit ook heel relaxed bij deze biologische foodhal. Wij lunchten er laatst met de meiden op een zondag. Dan koop je een lunchplank en loop je langs alle shops voor iets lekkers op het stukje hout. Wel zo makkelijk en je hoeft niet na te denken over wat je neemt, want elke zaak geeft een specialiteit van de dag. En we kregen meer dan genoeg!

Het leuke is dat je niet verplicht bent om een lunchplankje te kopen. Wil je geld besparen of eens iets anders doen dan koop je een lekker brood kopen bij Jordy’s Bakery (ze snijden het als je er om vraagt), en haal je bij de kaasboer of slager beleg. Heb je wat je wilt, dan schuif je gezellig aan. Geen probleem.

2015-03-FFF-2

Fenix Food Factory

Mijn meiden waren heel blij met de pannenkoekencaravan en zaten samen te chillen in de hangbank. Als je kleine kids hebt, kun je er ook prima terecht, want er is een gezellige speelplek voor ze.

Toen wij er lunchten, was het zelfs binnen nog wat fris. Maar met mooi terrasweer zit je heerlijk buiten in de houten banken. Als het echt goed warm is, kom ik een keer ‘s avonds terug, benieuwd wat er dan op de plank ligt!

Op welk terras zit jij het liefst met het mooie weer?

 

2015-03-Katendrecht-FFF-ontbijt

 

 Foto terras via fenixfoodfactory.nl
  1. Dank voor de leuke tip Lies! Ik ga het uitproberen. Even kijken of mijn hondje er ook welkom is….
    Voor mij als niet Rotterdammer geeft jouw site leuke insider tips. Top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *