Boho-chic zitten en SUPPEN in Zandvoort- favoriete strandtent

Na vorige week bij Culpepper in Scheveningen, heb ik de smaak goed te pakken met de strandtenten! Gisteren zat en at ik heerlijk bij mijn nieuwe favoriet in Zandvoort. Fijne extra: je kan er SUPPEN!

Ik weet niet waarom, maar Zandvoort zat niet in mijn hoofd als ‘the place to be’ voor strandtenten. Tot mijn vriendin uit Haarlem me meenam naar Tijn Akersloot. Niet echt je ‘free vibe & beachy feeling’- naam voor een strandtent. Maar het blijkt dat de tent is genoemd naar de oprichter uit 1965 die juist bekend stond om een relaxte sfeer en goed eten.

Boho-chic style beach shak

Het was lekker weer maar wat aan de frisse kant dus gingen we binnen zitten. En dat is geen straf bij deze boho-chic opgetuigde beach shack! Je komt binnen bij de open haard-hoek waar je neerploft op een van de banken. Dat is het voordeel van een strandtent die het hele jaar open is: lekker warm, dubbel glas dus geen gedoe met dekens om je heen.

 

Interieur Tijn Akersloot

 

Toen ik verder liep, viel meteen de enorme keuken op, en oja, er staat een gezellige Fiat 500 … Goed binnenkomen zo. We waren er om te lunchen, maar het ontbijt met bijvoorbeeld de gezonde granola, zag er ook goed uit.

Wij kozen voor een stevige pomodorisoep en een sandwich met huisgemaakte tonijnsalade van vers desembrood. En de frites hebben we ook maar genomen. Van zeelucht krijg je trek.. en dorst. De huiswijn dronk heel makkelijk weg, toch niet onbelangrijk.

 

Terras Tijn Akersloot

 

Buiten is er een enorm terras dat heel ruim is opgezet en waar je op verschillende plekken kan hangen of zitten. In of uit de wind. Wat een relaxte tent!

Zonnig, zomers en SUPPEN

Dat je er ook kan SUPPEN maakt het wat mij betreft een extra leuke stek om de zomer door te brengen. Voor mijn SUP-man en -tienermeiden is het zeker een plek waar ze deze zomer graag naartoe willen. Heel vroeg een keer, als er nog niemand is (en je er nog kan parkeren..). Eerst de zee op en daarna ontbijten.

 

Surf Tijn Akersloot

 

Tijn Akersloot:

“At the beach, life is different. Time doesn’t move hour to hour but mood to moment. We live by the currents, plan by the tides and follow the sun.”

En zo is het!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *