CROOS: cosy in Crooswijk

CROOS is de nieuwste hotspot in Crooswijk. Voor koffie en nog heel veel meer. Jongste en ik waren in de buurt voor drumles en hadden al iets van taart gesignaleerd. Dan is 1 + 1 bij ons al snel 2. Zeker als we daarmee de krokusvakantie kunnen aftrappen (inderdaad best vroeg). Voor wie deze vakantie in het Rotterdamse blijft: dit is je place-to-be!

Talks & Treasures - CROOS Rotterdam

Wát een fijne Rotterdamse plek heeft CROOS op de ‘cosy corner’ bij de Rotte. Of zoals ze zelf zeggen: de leukste plek in Crooswijk. Het hoekpand op de Exersitiestraat is helemaal opgeknapt en ik had niet meteen door dat het enorm groot is! De drie vrouwen (alweer ondernemende dames in Rotterdam!) die hier de handen uit de mouwen steken, hebben gezorgd voor een mooi strak interieur dat gezellig warm aanvoelt.

Talks & Treasures - CROOS Rotterdam

CROOS is GROOT!

Er zijn verschillende plekken om te zitten, relaxen of te werken. Wat denk je? Er is zelfs een podium! Je kan bij CROOS alle kanten op.

Helemaal achterin is een kinderhoek gemaakt voor croost . Er wordt op woensdagmiddagen voorgelezen en er staan meer kinderactiviteiten in de planning. Mijn tienermeiden hebben op dit moment meer met wifi en taart. En ook dat is goed geregeld met de wificode op het menu.

Jongste en ik probeerden de homemade cheesecake en amandeltaart uit en ja, voor allebei kom ik zeker terug. Of voor het gezond belegde zelfgebakken brood dat ik zag bij de tafel naast mij. Van de zomer misschien een keer een ontbijtje op het terras in de zon? Gewoon voor een bakje Man Met Bril Koffie, kan altijd natuurlijk.

Het is dat jongste naar mijn zin iets te snel klaar was met hotspotten, dat we niet langer bleven. Maar R reageerde zojuist ook al heel enthousiast op CROOS in zijn oude buurtje. Dus ik zie ons daar wel wat wijntjes of koffie drinken komende tijd. Lopen we daarna romantisch langs de Rotte, ja toch…

www.croosrotterdam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *