Eten bij de linde: lekker buiten aanschuiven

Talks & Treasures - Eten bij de linde

Talks & Treasures - Eten bij de lindeVorig jaar at ik met vriendinnen voor het eerst bij Eten bij de linde. In landschapstuin ‘t Struweel kookt vriendin Mo samen met twee andere dames de lekkerste gerechten en serveert zij heel fijne drankjes. Ook dit jaar dekt het trio de tafels buiten op in een magische sfeer.

Vanavond is het zover en schuiven we met zijn vieren weer aan bij kokkie-vriendin Mo. In 2014 startte zij met kookvriendinnen Eten bij de linde. De drie vrouwen hebben overdag een druk leven en houden erg van koken. Zes avonden in de zomer bundelen zij hun kookkunsten voor vrienden en serveren zij bijzondere gerechten in deze waanzinnige tuin ‘t Struweel in Rijsoord.

Talks & Treasures - Eten bij de linde

De dames zijn niet alleen goed in koken maar minstens zo goed in sfeer maken. Zodra je de landschapstuin ziet, weet je dat je voor die avond goed zit. En dan heb je nog niks gegeten!

Eten bij de Linde

Voor eten en fijne wijn schuif je aan bij de lange tafel naast een van de vrienden van de dames. Dan kan het grote genieten beginnen! Intussen raak je vanzelf aan de praat met je buurman of buurvrouw en ontdek je hoe iedereen terecht is gekomen bij dit pop-up diner.

Talks & Treasures - Eten bij de linde

Er wordt zoveel mogelijk van het seizoen gekookt en met lokale producten gewerkt. Wie een beetje moet bijtrekken van de wijn of het heerlijke eten, wandelt door de prachtig onderhouden tuin of hangt bij de vuurtafel.

Het is bijzonder om zo’n avond mee te maken en te ervaren hoe professioneel de dames alles verzorgen. Terwijl er tegelijkertijd zo’n relaxte sfeer hangt, die je hebt als je bij vrienden eet. Als je de kans hebt om te gaan, reserveer dan op tijd een plek*.

Dit jaar ziet Eten bij de linde er nog beter uit dan vorig jaar! De perfecte plek om een zomerse avond met vriendinnen door te brengen.

 

  1. lies bremer strijker

    Gehoord van een vriendin van het eten buiten onder de linde.
    Zijn er dit seizoen nog mogelijkheden om daar aan deel te nemen? Twee Personen.
    Lijkt mij heerlijk!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *