Zomers afscheid

Ik ben niet zo goed in afscheid nemen en deze week zit vol met ‘laatste keer’-momentjes. Gelukkig is afscheid vaak ook het begin van iets nieuws of een stap vooruit. Dat maakt het weer een stuk makkelijker om de laatste schoolweek door te komen. Die ziet er ongeveer zo uit.

Afgelopen weekend organiseerde onze jongste samen met twee vriendjes hun eerste feestje. Van nieuwjaarsborrel in januari, ging het naar disco- en slaapfeest en werd het uiteindelijk een eindfeest groep 6. Het feest had een opkomst waar menig evenementenbureau jaloers op kan zijn: op één na kwam iedereen opdagen. Met een strakke planning tussen 13.00-19.00 hadden ze het feest met zijn drieën goed onder controle. Zelfs de entree die ze vroegen – € 5,00 per kind – is betaald!

Zomer feest

Gisteravond speelde oudste tiener de sterren van de hemel in de eindmusical van groep 8. Zo leuk om te zien hoeveel lol ze samen hebben! En absoluut klaar voor de vrijheid van de middelbare. Nu ik nog, want toen ik haar gisteren bellend de straat uit zag fietsen en ze net op tijd een vrachtwagen ontweek…

Lifetyle-outside-fun

Vanochtend was ik al vroeg op pad voor het afscheid van een tante in Limburg. Gelukkig was het een zonnige dag, dat helpt altijd. De Limburgse vlaai ook. En de borrel daarna. Maar toch…

Donderdag sluiten we de week af met het afscheid van de juffen en de groepen. Jongste draaide vandaag proef in de bovenbouw en ik hoop dat die laatste twee jaar op de basisschool voorbij kruipen. Alsof het niks is, zijn we met oudste zomaar 8 jaar verder! Die sluit ze donderdagavond af met een flitsende disco in het gebouw van een speeltuin en een logeerpartij. Heel onschuldig allemaal nog.

Gelukkig begint daarna meteen de zomervakantie en ligt de focus op relaxen. Even niks. Heb ik erg veel zin in! Ik zal iets minder vaak berichtjes plaatsen, maar op Facebook, Instagram en Pinterest blijf je net zo makkelijk bij!

 

palm-verti

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *