Hotspot Rotterdam: terras De Swarte Leeuw

In Rotterdam zit je nergens zo Rotterdams als bij deze hotspot: voor de Laurenskerk en tegenover het beeld van Desiderius Erasmus. En ook nog eens het terras met de meeste zonuren van de stad. Zo schijnt het.

Hotspot Rotterdam

Waarom zijn er geen terrassen op het enorme en vooral zonnige Grotekerkplein? Dat vroeg ik me ook al jaren af. En nu is er eindelijk een flink terras op deze toplocatie. Een hotspot in Rotterdam, maar ook hot spot: de zon schijnt er de hele dag! Als je niet smeert, kom je na een dagje zitten rood van het terras.

2terras Swarte Leeuw

Pop-up proeflokaal

Voor deze pop-up mogen we de eigenaar van La Plancha bedanken! Iemand die begrijpt dat er in Rotterdam op mooie plekken gezeten en gegeten moet worden. En dat deden we tijdens de lunch: goede koffie, fijne Sancerre en een stevig broodje beenham. Daarmee kom je echt wel de middag door.

proeflokaal Swarte Leeuwe

Opening terras De Swarte Leeuw

Komende vrijdag 29 mei opent De Swarte Leeuw officieel het terras én de kerkdeuren. Als het regent zit je namelijk heel goed en bijzonder binnen bij het proeflokaal. Een bakkie in de Laurenskerk! Hoe Rotterdamsch is dat!

Foto 1 terras via website De Swarte Leeuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *