Boho-look sieraden van Moost Wanted

De kraam met sieraden van Moost Wanted was het best bewaarde geheim tijdens het Best Kept Secret Festival vorig jaar!

Tussen het bandjes kijken door kwam ik terecht bij de kraampjes in het ‘shop-bos’ van het BKS. Dat was op zich al een verrassende ontdekking, omdat het nauwelijks zichtbaar was vanaf het pad. De kraam van Moost Wanted sprong er meteen uit, doordat de collectie van boho-look sieraden heel goed past bij de festivalsfeer.

 Moost Wanted Armbanden close-up

Natuurlijke materialen en handgemaakt

Marinka Oostveen, eigenaresse en creatief brein van het merk, was bovendien een stralende verschijning in donkere bos in de Beeks Bergen. Zij raakte in San Francisco geïnspireerd om als ontwerpster aan de slag te gaan en creëerde een sieradenlijn. Tijdens het uitzoeken van armbanden vroeg ik haar hoe de sieraden zijn gemaakt.

Ze vertelde dat de zij werkt met natuurlijke materialen als katoen, leer en hennep en dat alle sieraden handgemaakt zijn. Dat blijkt nog een hele klus. Al doende ontdekte zij  op een gegeven moment een speciale manier om de stoffen zo te draaien dat de sieraden niet alleen mooi zijn maar ook kwalitatief goed blijven.

Moost Wanted Colour Armbanden

Boho-look van kwaliteit

Ik kocht een aantal armbanden voor mezelf en oudste tienerdochter. De subtiele boho-look brengt me direct in zomerse stemming, zelfs in de winter. Hoe fijn is dat! Tienerdochter was zo gelukkig met haar armband dat zij daarna nog een hoofdbandje online bestelde.

Het fijne aan deze armbandjes is dat ze door de stof zacht aanvoelen. Dat draagt wel zo prettig tijdens een warme zomer. Mijn ervaring is dat de sieraden nog steeds heel mooi zijn een jaar later. En dan hebben ze zon, zee, zonnenbrand en zand doorstaan. Dat zou je niet verwachten als je hoort dat het gemaakt is van stof.

Moost Wanted Ibiza

Moost Wanted

Sinds de ontmoeting in het bos volg ik het merk en zag ik het groeien van verkoop in een marktkraam tot een mooi bedrijf. Zó leuk als mensen van hun passie echt iets moois weten te maken. 

Moost Wanted Rok

Moost Wanted boho dress

Het eigenzinnige Moost Wanted heeft inmiddels niet alleen meer vaste verkooppunten en een vernieuwde online shop, maar sinds kort ook een kledinglijn. 

Het is zo’n merk dat een heerlijke vibe heeft: de sieraden geven je een goed gevoel, het ziet er mooi uit, het merk heeft een professionele uitstraling en bruisende ontwerper!

Moost Wanted is het Best Kept Secret snel ontgroeid!

Foto’s via Moost Wanted, fotograaf Cuno de Bruin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *