Moederdag: 3 films om je moeder mee naartoe te nemen!

Over twee dagen is het alweer Moederdag, de tijd gaat snel als het vakantie is. Ben je nog niet in actie gekomen voor iets speciaals? Ga voor mooie momenten samen. Zoals je in films ziet. Daar wordt elke moeder gelukkig van.

Hoe vaak ga je er tegenwoordig nog op uit met je moeder? Terwijl een door jou gekozen film een mooi en eenvoudig te regelen cadeau is.

Op dit moment draaien er drie films die om verschillende redenen geweldig zijn voor moeders. Ik zag er twee van de drie, maar de laatste is zeker een film waar ik met mijn moeder naartoe wil.

La famille Bélier

Een Franse komische film met een beetje drama die ook heel mooi is om te zien met je tienerdochter. Met veel humor wordt het het loslaten van je kinderen verwerkt in deze film.  Een zakdoek aan het einde van de film is handig.

De ontsnapping

Ik zag deze film gisteren, omdat we de relax-Portugal-mood wilden verlengen. Dat lukte zeker in het begin van de film met mooie shots van de kust van de Algarve.

Elke moeder heeft, in mindere mate dan Julia uit de film, wel eens een moment dat ze wil ontsnappen aan de waan van de dag. Deze film neemt je heerlijk mee in dat gevoel. Naar het einde toe ook weer een zakdoekje bij de hand houden..

 

The second best

 

The Second Best Exotic Marigold Hotel

Een lange filmtitel om het makkelijk te maken! Deze film wil ik heel graag met mijn moeder zien. Ik heb al vaker gehoord dat hij heel leuk is en als je de trailer bekijkt dan krijg je een goede indruk waarom hij zo geestig is!

Een film met flink wat oudere acteurs en actrices bij elkaar en daarom alleen al leuk voor je moeder om te zien. Wist je dat oudere mensen hot zijn op dit moment? Grijs is het nieuwe zwart!

Ik ben heel benieuwd welke film jij graag wil zien met je moeder. Of die jou als moeder leuk lijken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *