Maak kans op diner voor twee bij Dinnerparty Westerkaatje

Westerkaatje Noord start komende zondag met iets nieuws: de maandelijkse Dinnerparty. En jij maakt kans op een gratis diner tijdens de herfsteditie op zondag 1 oktober 2017!

Dinnerparty Westerkaatje Noord

Eerder schitterde Westerkaatje al op Talks & Treasures als een van de lekkerste traiteurs in Rotterdam. Vanaf oktober is het elke eerste zondag van de maand feest tijdens de Dinnerparty Westerkaatje in de vestiging Rotterdam Noord.

Deze herfsteditie op zondag 1 oktober 2017 proef je als eerste gerechtjes van de nieuwe herfstkaart. Op het menu staan verschillende gangen met lekkers vol nieuwe seizoensproducten.

Maak kans op diner voor twee

Wie van een feestje met lekker eten houdt heeft geluk!

Talks & Treasures mag trakteren op een diner voor twee voor de herfsteditie van Dinnerparty Westerkaatje Noord. Zin om het weekend af te sluiten in Mediterrane sferen? Laat dan in een reactie helemaal onderaan dit bericht weten waarom jij die plek aan de mooie tafel wil. Of met wie je het allerliefste aanschuift komende zondag.

Kans maken kan tot en met donderdag 28 september 2017. De winnaar ontvangt vrijdag 29 september aanstaande persoonlijk bericht.

Deze actie is gesloten. De winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen. 

 

 

 

 1. Zondag uit eten … een traditie van bijna uit een vorig leven. Altijd fijn met de familie en later met eigen kids. De traditie is door mijn partner en mij vorig jaar nieuwe leven ingeblazen. We maken er weer een feestje van … zondag uit eten… Graag iets lekkers en aan een mooi gedekte tafel; wijntje erbij. en dan gratis?!… als beloning voor een reactie. Helemaal super. En… Westerkaatje kennen we nog niet, terwijl ik (als bijna volleerd reviewer) al zo’n 200 restaurants in de omgeving beoordeeld heb. Dus kom maar op met die prijs. We genieten al bij voorbaat. Dag

 2. Louise Stedehouder

  Ik zou graag met Mirjam Cieremans het begin vd Herfst willen vieren, daar proosten wij dan op, en alvast plannen maken voor haar Sara Feestje begin december, hoe leuk is dit.

 3. Ik zou het heel leuk vinden om met mijn collega Linde aan te schuiven bij de dinnerparty! Wij zijn een traditie van nieuwe hotspots in Rotterdam ontdekken en uittesten begonnen en de eerste hotspot waar wij zijn gaan lunchen is Westerkaatje Noord. Wij hebben genoten van deze lunch en het zou super en heel toepasselijk zijn om aan te schuiven bij de dinnerparty waar het allemaal begon!

 4. Een dinner-party klinkt super fijn: Lang gedekte tafels, fijne muziek en lekker eten! En als er dan ook nog iemand mee gaat waar je eindeloos mee kan praten, wordt het de beste zondagavond in een hele tijd.

 5. Ik zou graag bij Westerkaatje willen eten omdat ik heel graag een verrassingsdiner aan wil bieden aan Bart, een goede vriend van mij, die mij al regelmatig mee uit eten heeft genomen. Ik zit in de bijstand dus voor mij zou dit een heel leuke manier zijn om iets terug te doen.
  Bovendien heb ik 25 jaar in Noord gewoond, tot een half jaar geleden en beiden vinden we het leuk en belangrijk om lokale ondernemers te steunen. Vooral als we zo’n gelegenheid nog niet geprobeerd hebben en zeker als ze ook nog iets verantwoords doen, zoals koken met seizoensprodukten.
  Kortom, klinkt helemaal leuk!

 6. Ik woon sinds 3 weken in Rotterdam (verhuisd vanuit Zwolle) en dit is een uitgelezen kans om de culinaire kant van de stad te leren kennen en misschien nieuwe mensen te ontmoeten! Dus met wie ik wil gaan is nog even de vraag

 7. Tja, ik houd gewoon van lekker eten en dat kan zeker bij Westerkaatje!! Ook lekker dichtbij zodat we op de fiets kunnen en er dus een lekker wijntje bij kunnen drinken!! ?
  Ik zou graag gaan met de “ pleinloze brugklasmoeders” die morgen gezellig gaan koffiedrinken en waar ik helaas niet bij kan zijn?.

 8. Mijn vriend wordt zaterdag 31 en wil lekker met hem uiteten om zijn verjaardag te vieren! We houden er beiden van om nieuwe dingen te proberen, dus zo’n nieuwe kaart testen is wat mij betreft perfect + een leuke kennismaking met Westerkaatje. We laten ons graag verrassen! 🙂

 9. Met mn sissie die het in moeilijke tijden verdient om vertroeteld te worden. Breakups zijn shit, maar happy moment slepen je er weer doorheen! En goede kwaliteit comfort food helemaal! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *