Talks & Treasures nieuws!

De tijd vliegt voorbij! Het is alweer een half jaar geleden dat de eerste blog op Talks & Treasures online ging. Meer dan 60 berichten schreef ik over ‘all the great things in life’! En ik heb een nieuwtje.. Maar eerst iets over jullie reacties op de blogs. Het is echt zó leuk om te merken dat de berichten gelezen worden. Dat had ik vooraf niet verwacht. Dankjewel daarvoor en blijf vooral lezen en reageren!

Talks & Treasures  – blog top 3 

De meeste reacties op de blog en op social media kreeg het bericht ’15  leuke terrassen aan water in Rotterdam’. Zo geweldig om te merken dat jullie het ook leuk vinden en zelfs de lijst aanvulden! Hoewel het in de herfst niet elke dag terrasweer is, kan je op veel van deze plekken ook heel goed binnen aan het water zitten!

Het bericht ‘Brugklas & Starbucks magie’ was vooral op Facebook een enorm succes. Heb jij ‘m gemist? De situatie bleek heel herkenbaar voor veel volgers van Talks & Treasures. Ik schreef daarin ook dat ik nog een lijstje maak over ‘leuke theeleutadressen voor tieners’. Die komt er aan. Beloof ik!

Op de blog over ‘back-to-basic kamperen’ kreeg ik deze zomer heel erg leuke reacties. Ik moet toegeven dat ik vaak veel lol heb in het schrijven van verhalen. Maar ik probeer altijd om ook praktische of nuttige informatie te geven. Voor wie het niet zo grappig vindt en echt op zoek is naar tips…

Nieuws: Shot of Joy

Met veel plezier ontdek ik telkens weer nieuwe mogelijkheden en kansen om bijvoorbeeld samen te werken. Sinds afgelopen zomer plaatste het online magazine Shot of Joy een aantal van mijn blogs. Daar ben ik best trots op als nieuwkomer!

Vanaf deze herfst schrijf ik om de week columns voor dit magazine! Die gaan vooral over leuke adresjes, mooie plekken en lekker eten in Rotterdam. En die deel ik natuurlijk ook met jou. Hier op de blog. Of social media. Morgen lees je op Shot of Joy de eerste in de nieuwe reeks.

Dankjewel voor jullie reacties en blijf vooral lezen. Like op Facebook of volg op Instagram, dan krijg je het snelst een update met de nieuwste blog. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *