Brainy Days: online gifts, goodies en give aways!

Laatst sprak ik met Vera van Brainy Days, een bruisende en Amsterdamse ondernemer die de mooiste lifestylemerken verzamelt. Haar showroom en online store staan vol originele gifts en goodies van bijzondere merken waar je moeiteloos je tas mee vult.

Of je kerst-giftbox…een goed begin van het weekend zo’n give away!

Ik verloot de supermooie BRAINY DAYS GIFTBOX die je op de foto hierboven ziet: uitgezocht en fantastisch mooi ingepakt door Vera voor jou. Hieronder lees je hoe je mee doet. Maar eerst meer over Brainy Days.

Conceptstore en showroom

Waarom Brainy Days zo leuk is? Naast mooie (upcoming) merken die online te koop zijn, is het de persoonlijke bijna huiselijke sfeer in de showroom die deze winkel anders dan anderen maakt.

Talks & Treasures- Brainy Days 4

Daarmee is het grote geheim van Brainy Days onthuld. Deze ondernemende vrouw heeft het talent om creatieve startende merken te ontdekken, die te mixen met andere bijzondere producten en om samenhang te brengen in verschillende mooie spullen. Of het nu gaat om tassen, juwelen of iets voor je interieur.

Talks & Treasures- Brainy Days 2

De collectie van Brainy Days is gevuld met bekende en minder bekende merken, betaalbare en wat duurdere producten.

Zeker als je nog op zoek bent naar iets voor de feestdagen, is het bijna ondenkbaar dat je in de online conceptstore niks vindt! Even binnenlopen bij de showroom in Amsterdam is natuurlijk nóg leuker.

Talks & Treasures- Brainy Days 3

Brainy Days give away

Wat er in de KERST GIFT BOX zit? Een goed vaasje dat overal past, een grappige thee- of koffiebeker, een gekke mierenstempel (die oudste tiener direct in zou pikken, die beker trouwens ook) een gezellige kaars en een lieve kaart (voor jezelf of iemand die het verdient).

Zie je hem al onder je boom staan? Of geef je hem weg aan iemand die je lief is? Jij kiest.

Hoe maak je kans ? Heel eenvoudig.

Laat in de reacties onderdaan dit bericht je gegevens achter én volg Talks & Treasures én Brainy Days op Facebook en that’s it.

Je kunt meedoen tot en met woensdag 16 december a.s. De winnaar ontvangt op donderdag 17 december a.s. voor 12.00 bericht.

Fijn weekend! 

Beelden: Brainy Days

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *