CHEERS: maak 3x kans op een tegoedbon van € 35,00 bij Strandclub Zee

Time flies, Talks & Treasures bestaat deze week drie jaar! En ja natuurlijk, dat moet gevierd. In samenwerking met Strandclub Zee maak  je maar liefst DRIE keer kans op een tegoedbon van € 35,00. Cheers op een feestje aan zee. Zit jij straks op die bank?

Proosten bij Strandclub Zee

Ik ben dol op het strand, de zee én de relaxte sfeer bij Strandclub Zee. Als er dan ook nog eens goed eten en fijne drankjes zijn dan is het feest compleet. Op frisse dagen voor de kachel, maar het liefst natuurlijk buiten met mooi weer op het enorme terras. Kom maar op met de lente!

Zo maak je kans!

Wie trakteert, doet niet moeilijk. Laat in een reactie helemaal onderaan dit bericht, het Facebook– of Instagram bericht over deze actie, weten met wie jij straks aan zee proost. Je kunt reageren tot en met zondag 25 maart 2018. De winnaars ontvangen maandag 26 maart aanstaande persoonlijk bericht. Easy toch?

Good luck en have fun!

Deze actie is gesloten. De winnaars ontvingen hierover bericht. 

 1. Wauw wat lekker! Als arm Rotterdams studentje zou ik heel graag mijn lieve ouders verrassen met een drankje aan het strand. Aangezien zij in Brabant wonen en ik op kamers zit, lijkt het me onwijs fijn om eens even echt te genieten van de rust, lang te kletsen en heerlijk uit te waaien! Duimen dat ik ze binnenkort kan trakteren!

 2. Wat een superleuke winactie! Op zo’n mooie locatie krijg je toch gelijk een zomergevoel! Ik zie ons daar in die lounchebank al helemaal zitten (met Sergej Fedorin en Mirjam van der Sluijs-Hoebeke) 🙌🏻☀️🥗🍻🍹

 3. Mevrouw Strand! Zo wordik genoemd. Zonder gekkigheid, mijn groenteman op de markt noemt mij altijd zo, omdat ik in de zomer regelmatig ah eind vd marktdag kom, omdat ik eerst vh strand heb genoten.

  Ik zou met liefde een keer mijn groente ergens anders halen en einde dag bij Club Zee onder het genot ve glaasje en n hapje de zon in de zee zien zakken.

 4. Mijn moeder en mijn zus, we genoten vroeger veel van de zee. Mn moeder komt er nu bijna niet meer sinds mijn vaders ziekte en overlijden. Ik gun haar het genot van de zon, de wind en de zee!

 5. Leuk! Ik ga naar (strandclub) zee en neem mee; lekkere trek, een vlieger en m’n vriend 💕

  X Serena

  Status:
  Currently pretending I’m at the beach 😁😎 @theoffice 😋

 6. Peggy van den Brink

  Oh heerlijk met m’n lief…ons favoriete zonzeestrand adres …vorig jaar onze hele vakantie doorgebracht…graag even langs om van het voorjaarszonnetje te genieten

 7. Oee, vet leuk! Ik ga al 5 jaar naar Concert At Sea op de Brouwersdam en sindsdien is het ook een geweldig plekje om af en toe heen te gaan! Dus ik zou heel graag mijn beste vriendinnetje meenemen om daar snel weer eens wat te gaan drinken! Dus ik doe heel graag mee 🙂

 8. Wat een leuke aktie !
  Wij komen graag bij Strandclub Zee , een echte aanwinst voor de Brouwersdam en omgeving .
  Heerlijk eten en drinken , goede sfeer en fijne bediening .
  ‘s Zomers buiten en wanneer het te koud is binnen bij de haard met een heerlijke beker chocolademelk.
  Blij dat ze nu weer iedere dag open zijn !

 9. we willen met vrienden 1e paasdag gaan borrelen bij strandclub zee.. dus zou wel goed van pas komen 🥂 zet de wijn alvast maar koud😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *