HOERA: Talks & Treasures is jarig!

Hoe snel kan het gaan? Deze week bestaat Talks & Treasures drie jaar! Het blijft een feestje om te schrijven, leuke mensen te ontmoeten, nieuwe plekken te ontdekken en samen te werken met mooie bedrijven en organisaties.

Ik laat veel interessante dingen aan me voorbij gaan, omdat het niet bij me past. Dat is niet altijd zakelijk slim, maar daardoor probeer ik de blog zo persoonlijk mogelijk te houden. Soms is er simpelweg te weinig tijd voor. Je leest op Talks & Treasures in ieder geval niks waar ik niet op de een of andere manier positief over ben.

Het allermooiste vind ik de de persoonlijke blogs en familiefoto’s. Ik loop 12 jaar achter met baby- en kinderfoto’s (wie nog meer?), maar dít is er in ieder geval.

Dank je wel!

Dit alles zou zonder jou een stuk minder leuk zijn. Zo tof om te zien dat er elk jaar lezers en volgers op social media bijkomen. Dat zorgt er voor dat ik het leuk blijf vinden om er mee door te gaan.

Bedankt dat je (al langer, of misschien nog maar net) leest.

Dit jaar geen lange verjaardagsblogpost zoals vorig jaar of in het eerste jaar. Het is een tikje druk op dit moment dus ik kom maar meteen to the point:

blijf lezen, want er komt iets heerlijks aan!

Beeld: Margriet Hoekstra Fotografie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *