Conceptstore KEET Rotterdam

KEET Rotterdam is de nieuwe concept store aan de Oppert die het afgelopen jaar ieders harten heeft veroverd. Hoe doen ze dat? Natuurlijk koop je er de mooiste spullen en drink je er een fijn bakkie. Maar het grote geheim van het succes is toch echt eigenaresse Claire.

Deze stoere Rotterdamse ondernemer zorgt naast een divers aanbod uit webwinkels ook voor een gezellige en relaxte sfeer bijna waardoor je graag even binnenloopt. Ik was er laatst en er is een ongedwongen bedrijvigheid van klanten, leveranciers en ontwerpers.

KEET Rotterdam

Overdag drink je hier goede koffie met de lekkerste cheesecake of een fijne lunch. Je kan er ook werken en veel jonge moeders hebben de weg naar de grote speelhoek al gevonden.

Talks & Treasures - KEET Rotterdam-02

In de winkel blíjf je maar kijken want er is zoveel moois! KEET Rotterdam verhuurt planken en kasten aan web shops, beginnende ondernemers en labels, zodat zij hun producten offline kunnen presenteren en verkopen.

Online shoppen is praktisch maar spullen zien, voelen en ruiken is toch iets heel anders. Vind ik dan. Mooie handgemaakte sieraden, maar ook kunstwerken, kleding en zelfs planten. Bijna overal hoort wel een verhaal bij. En daar ben ik dol op.

Talks & Treasures - KEET Rotterdam

Claire is de verbindende factor in de verhalen. In deze ruimte vol beginnende creatieve ondernemers ziet zij hoe de één snel groeit en dat de ander bewust kiest voor een pauze om een nieuwe collectie te maken. En hoe mooi is het dat starters elkaar opzoeken en gaan samenwerken!

Talks & Treasures - KEET Rotterdam-04

Maar KEET is ook dé plek voor kleine events en die spelen zich af in het café van de winkel. Het verhaal bij die mooie lange tafel in het café? Daar kun jij ‘s avonds je workshop geven! Of je gaat er als deelnemer zitten!

Not just a conceptstore. Lijkt me duidelijk.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *