Maak kans op een Uit je eigen stad kerstpakket!

Je leest vaker op Talks & Treasures over de stadsboerderij Uit je eigen stad. Met de feestdagen in zicht maak jij kans op dit lekkere Rotterdamse kerstpakket Kuiken ter waarde van € 35,00!

Kerst met het Kuikenpakket

Bij de groene hotspot in Rotterdam kun je niet alleen lekker en gezond eten. Je koopt er ook verse ingrediënten van eigen grond of producten van lokale ondernemers uit de Rotterdamse regio. Een selectie van al dat lekkers vind je in het kerstpakket Kuiken!

Maak kans op het kerstpakket van Uit je eigen stad

Wil jij nog voor de kerst dit heerlijke kerstpakket onder je boom hebben liggen? Doen dan mee en voor je het weet knabbel jij straks van de chipjes uit de Hoeksche Waard. Meedoen is heel simpel: laat in een reactie helemaal onderaan dit bericht, of onder de blogpost over Moois Uit je eigen stad, weten met wie jij de inhoud van dit pakket gaat delen. Makkelijk toch?

Je maakt kans tot en met woensdag 7 december 2016. De winnaar ontvangt donderdag 8 december aanstaande persoonlijk bericht én mag kiezen in welke Uit je eigen stad-vestiging het pakket opgehaald wordt.

Goodluck!

  1. Ik wil dit kerstpakket graag delen met mijn dochter Michelle Bours, die op 10 december haar eigen concept store ” Fortheloveof ” opend aan de Rochussestraat in Rotterdam.
    Ik ben zo trots op haar!!

  2. Als ik dit pakket win geef ik het aan mijn lieve buurtjes! Ze staan altijd voor me klaar en daarvoor wil ik ze bedanken. Dit pakket zou daar een mooi hulpmiddel bij zijn.

  3. Ik wil het kerstpakket graag delen met m’n moeder, die zo sterk is! Na een zware operatie nu aan het herstellen in van een herseninfarct. Zodat we vanaf nu alleen nog maar positieve dingen hoeven mee te maken.

  4. Bernadet Jaspers

    Wat een geweldig leuke actie! Ik zou dit Rotterdamse pakket graag willen winnen voor mijn moeder die Rotterdam onlangs heeft moeten verlaten. Ze zou dit pakket echt helemaal geweldig vinden!!!

  5. Ik zou mijn pakket delen met mijn fantastische vriend, die elke dag pendelt tussen Leuven en Rotterdam. Rotterdam heeft ons hart totaal veroverd!

  6. Dat lijkt me nou echt een leuk kerstpakket! ik krijg al jaren alleen een fles wijn, terwijl ik geen alcohol drink en ja, dat weet mijn baas. En toch ieder jaar weer die wijn. Dus maak mij nou eens blij met een gezellig kerstpakket! ik kijk er echt naar uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *