Moois uit Rotterdam: Kerst Uit je eigen stad

Rotterdam is niet alleen hip en hot, het zit er vol creatieve ondernemers die zoveel moois maken! Ze vallen op door een goed verhaal, bijzonder materiaal of een gekke naam. Sommige merken zijn bekend tot ver buiten de grenzen van Rotterdam, andere timmeren nog flink aan de weg om hun plek te veroveren.

In ‘Moois uit Rotterdam’ vind je een selectie van het mooiste: van dit moment, over verschillende producten, met aparte merken of van de makers. In ieder geval weet je waar je naar uit moet kijken als je weer eens in Rotterdam bent en een bijzonder souvenir zoekt dat echt Rotterdams is.

Moois ingepakt

Talks & Treasures - Moois uit Rotterdam: Kerst Uit je eigen stad

Deze eerste ‘moois’ op Talks & Treasures gaat van start met Uit je eigen stad. In Rotterdam weten al veel mensen dat je bij deze stadsboerderij superlekker en gezond kunt eten. Maar wist je al dat er ook de leukste kerstpakketten vol heerlijk eten uit de buurt haalt?

In verschillende formaten met de passende namen Kuiken, Hen en Haan. Stuk voor stuk vol lekkere producten uit de Rotterdamse regio. Van chipjes uit de Hoeksche Waard tot Buytenhof-sapjes en van bier van de Kaapse Brouwes tot noga van Supernoga.

Eigenlijk kunnen al deze producten wel een keer in Moois uit Rotterdam, want ze hebben allemaal een goed verhaal. Wie weet komt het daar in de toekomst nog een keer van.

Uit je eigen stad als cadeau

Krijg jij van je werk een kerstpakket? Ik zie ook steeds vaker dat het als cadeau wordt gegeven voor de feestdagen. Aan oma, schoonmoeder, gastvrouw of als last minute gift voor iemand die alles al heeft. Je maakt iedereen makkelijk blij met een alles-in-een kerstpakket van Uit je eigen stad.

P.S. Ook leuk om te geven als jaarlijks cadeau: adopteer een kerstboom!

P.S. 2 Voor de echte kerstfans: check de kerstmarkt op 11 december a.s.

P.S.3 Check de blog en doe mee aan de Uit je eigen stad win-actie op 1 december!

 

 

 

  1. Ik heb destijds (bescheiden) meegedaan met hun crowdfunding. Het is zo’n superwinkel/café. Ik koop er vaak kaarten en iets lekkers. En soms geven ze ook dingetjes weg die ze niet willen weggooien. En de mensen die er werken zijn gewoon aardig vanuit zichzelf. Ik fiets er dus zelfs voor om! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *