Pop-up Route Rotterdam

Goed nieuws: pop-up winkels en conceptstores in het centrum van Rotterdam hebben een handige shoproute voor jou uitgestippeld! Ga gauw op pad voor je kerstinkopen, want bij een bezoek aan deze winkels krijg je tijdens de Pop-Up Route ook nog iets leuks!

Kerstshoppen bij conceptstores en pop-ups

Met de pop-up kaart hoef jij niet meer na te denken waar je naartoe moet en hoef je alleen nog binnen te lopen tijdens het kerstshoppen. De trouwe bezoeker van Talks & Treasures heeft al eerder over een paar van deze leuke winkels gelezen. Naast conceptstores GROOS, KEET en INCONCEPT, doen vijf andere hippe pop-up adresjes mee.

Bijvoorbeeld het begin vorige maand geopende Indie Brands en de nieuwe FENIX FOOD MARKET pop-up aan de Karel Doormanstraat. Niet alleen mooie spullen voor je kerstlijstje, maar ook lekker eten haal je bij deze winkels.

Je  hebt toch nog niet álle spullen voor de feestmaand in huis? De Pop-Up Route is vast een bron van inspiratie! Genoeg redenen om te kerstshoppen en in een rondje stad te ontdekken welk pop-up adresje jouw favoriet is.

De Pop-Up Route Rotterdam duurt nog tot en met 24 december.

P.S. Als je bij alle winkels een stempel haalt dan maak je met de volle stempelkaart ook nog eens kans op meer moois. Oh, oh wat fíjn die feestmaand!

Beeld: homepage GROOS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *