‘David Bowie is’ in het Groninger Museum

David Bowie fans wachten al maanden op de tentoonstelling ‘David Bowie is’. Vandaag is de opening van het eerste internationale overzicht van zijn carrière in het Groninger Museum.

David Bowie is

Uit het David Bowie Archief zijn wel 300 objecten verzameld: handgeschreven songteksten, originele kostuums, fotografie en ontwerpen van bijvoorbeeld albums.

De tentoonstelling is sinds 2013 de hele wereld over gegaan en na Melbourne is nu Groningen aan de beurt. Ja.. Groningen is zelfs de allerlaatste plek waar je ‘David Bowie is’ nog kan zien. Don’t miss it!

Natuurlijk wil R het werk over zijn oude held Bowie zien, dus dit was laatst het perfecte verjaardagscadeau. En voor mij een goed excuus om naar Groningen te gaan.

Kerstvakantie

Groningen is heus niet het einde van de wereld en ook nog eens een erg leuke stad. Maar R heeft niet zoveel met het noorden of oosten van Nederland dus ik grijp deze kerstvakantie mijn kans met David Bowie. De tickets zijn gekocht, hotel is geboekt en de meiden gaan (moeten) mee.

Een prima kerstvakantie uitje als we de Martinitoren nog toevoegen voor jongste (om te beklimmen) en er ook nog even geshopt wordt met oudste. Dus voor wie nog niets in de planning had… David Bowie in het Groninger Museum is je hotspot deze kerstvakantie.

Je hebt nog tot en met 13 maart 2016 de tijd om naar Groningen af te reizen om ‘David Bowie is’ te zien!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *