Simpel, chic en zonder gedoe de feestdagen in

Wat zijn jouw tips om simpel en chic de feestdagen door te komen? Ik heb maar één keer stress gehad voor kerst. Dat was toen ik bedacht om Beef Wellington te maken waarvoor ik truffeljus als ‘finishing touch’ nodig had.

Het recept bleek in werkelijkheid minder eenvoudig als het er uit zag in het filmpje (voor mijn keukenskills in ieder geval). En ik gooide (gelukkig deed ik dat zelf) heel onhandig mijn glas rode wijn op het schaaltje met truffeljus. Waar R de halve stad voor had afgezocht. En na lang wachten bij Wildhandel Treure eindelijk een miniscuul potje voor teveel geld mee naar huis nam.

Pffff.

Extra inspiratie om je feestjes eenvoudig en stijlvol te houden kan nooit kwaad. Er zijn altijd mensen die jaarlijks stress hebben op allerlei fronten. Van het eten, tafelschikken en cadeaus tot de familie en echtelijke twisten.

Wist je dat er een echtscheidingspiek is na de feestdagen? 

Echt. In januari hebben echtscheidingsadvocaten het extra druk. Maar zo ver hoeft het niet te komen. Toch onrustig voor de kerstdagen?

Check het filmpje hieronder voor inspiratie en ontspan. Daarna weet je precies wat je te doen staat.

Eenvoudige tips voor simpel chic

Hoe zorg je voor een fantastische maaltijd en aankleding, zonder stress met een groots effect? Ron vertelt het je allemaal in dit grappige filmpje. En als Ron, de personal shopper van de Bijenkorf, het zegt dan is het zo. He knows. Heeft R al vaker uit de brand geholpen. Van mooie pakken tot praktische baardtips.

Hij is expert in simpele en stijlvolle oplossingen met bruisende uitwerking. Daarna ben je weer in je relax modus voor de feestdagen.

Kleurig en zen

Iets heel anders maar wel prachtig mooi en daarom het delen meer dan waard is dit bloemige kerstthema. Het filmpje helpt je al in de kerstmood.

Hoeveel stress heb jij voor de feestdagen?

Ik heb nog steeds niet het gevoel dat ik druk in de weer moet. Terwijl ik toch zojuist vrienden voor een pré-kerstborrel heb uitgenodigd en eters met kerst krijg.

Maar ik heb de filmpjes dan ook al 10x bekeken. Het werkt echt.

De wijn en bubbels zijn in ieder geval in huis. Die knappe red velvet taart koop ik bij een van de Rotterdamse bakkers.

Succes met de voorbereidingen!

Beeld homepage en video bloemen via Mooi wat bloemen doen; video midden via Bijenkorf

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *