SUSAN BIJL: not just a bag!

Tussen alle nieuwe kleuren kon ik het niet laten om er zelf ook weer een te kopen. Ik ben er heel gelukkig mee, want de okerkleur in de nieuwe tas lijkt in goud te veranderen als de zon er op schijnt. Shine on!

Wat maakt deze tassen van Susan Bijl zo speciaal?

Ze blijven echt jaren mooi en tóch wil je weer een nieuwe.  Het antwoord moet je vinden in de juiste mix van geweldige kwaliteit, strak, tijdloos design en de hippe kleuren. Daarbij zijn alle Susan Bijl producten heel praktisch in gebruik. Daar worden mensen blij van, ik ook.

Prachtig en praktisch

De shoppingbags in de grootste maat gaan als lichtgewicht mee op reis, vol badhanddoeken mee naar zee, met stapels boeken naar de bibliotheek en in de jas gepropt naar de winkel en markt. De ‘new pouch’ en de etui zijn ook weer handig om alle meuk die je in elke tas kwijtraakt, in op te bergen.

Talks & Treasures - Susan Bijl

Afgelopen zomer kwam ik er ook achter dat de tas in de wasmachine kan. En daarna is hij weer als nieuw! What’s not to like…. Het aantal plastic tassen bij mij thuis is inmiddels behoorlijk afgenomen. En kijk, zo krijg je er, zonder al teveel moeite, ook nog een goed gevoel bij.

Beeld: homepage en Redlight en Greenscreen tassen via Susan Bijl
  1. Jaaaaaa, ben toe aan een nieuwe Susan Bijl tas. Heb volgens mij een van haar eerste tassen (inmiddels een collectors item denk ik roze met paars). Hoop dat ik hem win 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *