Give aways in de feestmaand!

De maand december is in onze familie een slinger van feestdagen. In november denk ik al na over de cadeaus en dit jaar profiteer jij daar ook van!

Elk jaar is het weer een uitdaging om voor de familie cadeaus te organiseren voor Sinterklaas, drie verjaardagen en om nog iets gezelligs te geven voor kerst. Op een of andere manier lukt het me nog steeds niet om heel geordend alle cadeaus op tijd te bedenken én te kopen.

Relaxed shoppen? Mwah..

Het is al zo vaak gebeurd dat ik op tijd begon (bijvoorbeeld alvast online bestelde) en dat vervolgens de pakjes om de meest uiteenlopende redenen niet worden bezorgd. Ken je dat? Ook dit jaar weer. En dan ren ik op het laatste moment toch weer de stad in om dezelfde spullen ‘old school’ in de winkel te zoeken.

Een paar huizen verderop in onze straat woont een buurvrouw die de decembercadeaus superstrak georganiseerd heeft! Zij heeft nooit het probleem van uitverkochte spullen, onbezorgde pakketten of drukte in de stad. Om jaloers op te worden.

Als ik nog snel op pad moet om dat ene Playmobilding te halen, zit zij al aan de wijn. Begin november heeft zij alle spullen al binnen, inclusief de schoencadeaus. Gelukkig staan die inmiddels niet meer op mijn shoplist; tieners hebben is dan weer heel relaxed!

Goed nieuws: give aways in december!

Het goede nieuws is: ik heb in december een paar superleuke give aways voor jou! Tot het einde van het jaar maak jij een paar keer kans op een mooi cadeau voor jezelf. En daar hoef je nauwelijks iets voor te doen!

Hou de blog in de gaten om mee te doen voor pakjes waar je écht blij van wordt. Anders zou ik ze natuurlijk nooit aan jou geven.

Veel plezier deze feestmaand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *