Valentijnsdag give away: 2x Moderne Romantiek

Een relatie verbreken op Valentijnsdag? Yes…guilty. Echt. Per telefoon…om de narigheid compleet te maken. Dat had ik anders moeten doen, ik weet het. Zeker niet op de dag van de liefde. Ook dat. Liefde, of juist het vinden van die ene (of volgende) ware, is niet altijd eenvoudig.

Datinggedoe en liefdestoestanden in de zoektocht naar echte liefde, daarover gaat de give away: de Nederlandse versie van Aziz Ansari’s boek  Moderne Romantiek waarin hij hilarische grappen maakt over liefde, daten, sexting en meer.

R en ik hebben laatst zo hard gelachen om shows van Ansari dat de meiden naar beneden kwamen om te zien wat er zo leuk was. Ik dacht opeens: onze meiden gaan dit natuurlijk ook meemaken! Oké het duurt nog even, maar dit boek is een prima voorbereiding om meer te weten over de datingwereld waar zij in terecht komen.

Ben jij op dit moment aan het daten? Of ken je iemand die na lange tijd weer op zoek is naar de ware ? Doe dan zeker mee!

Valentijnsdag give away: zo doe je mee

en Talks & Treasures mag TWEE exemplaren weggeven! Of je nu liefde hebt, jouw grote liefde mist, op liefde wacht of verdrietig om de liefde bent: dit boek, een New York Times bestseller in 2015, belooft in ieder geval een flinke portie humor.

Wil jij voor Valentijnsdag kans maken op een exemplaar van Moderne Romantiek? Doe dan mee. Heel simpel: laat je gegevens achter als reactie onderaan dit bericht en klaar ben je. Makkelijk genoeg toch?

Je kunt meedoen tot en met 11 februari 2016. De winnaar ontvangt vrijdag 12 februari a.s. voor 12.00 uur per mail bericht.

Talks & Treasures - Valentijnsdag give away Aziz Ansari

Moderne Romantiek

In zijn eerste boek Moderne Romantiek vraagt Ansari zich af hoe het komt dat het zo lastig en frustrerend is om de ware te vinden in een tijdperk met digitale middelen die de zoektocht zoveel makkelijker zouden moeten maken.

Die vraag bracht hem tot een onderzoek naar de liefde waarvoor hij samenwerkte met socioloog Eric Klinenberg.

Als je wil: laat je lovestory achter in de reactie hieronder…

Beeld bericht via Boekerij

  1. Zoals jij weet ben ik al 26 jaar onder de pannen en heel tevreden en gelukkig? Dus haal ik sappige verhalen graag uit dit leuke boek….
    Leuk Lies!

  2. Patricia schmeitz

    Ben nieuwsgierig geworden! Laat maar komen dat boek! ? na veel oorlogsbodem gelezen te hebben ben ik wel weertje aan een boek over romantiek❤

  3. Ik hou van lachen.. Lachen maakt happy!! Liefde is fijn.. En zit soms in de meest kleine dingen.. En ze vallen meer op als je happy bent! En laat ik nu toevallig ook ontzettend veel van lezen houden.. Lijkt me een heerlijk boek om mee op de bank te duiken en te ontspannen.. Ik doe graag mee om een exemplaar te bemachtigen!! Succes met kiezen van de winnaar!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *