Californië in zicht: reistips zijn welkom!

Na lang dromen over Californië zijn de vliegtickets binnen. En kan de echte fun beginnen. Minstens zo leuk als de reis zelf, is de voorbereiding. Zo heb ik deze winery-hotspot in Sonoma op mijn wishlist staan.

Gelukkig hebben ze de bizarre branden vorige maand heelhuids doorstaan.

We reizen een rondje van San Francisco naar Lake Tahoe en Yosemite Park om via de HW1 vanaf Santa Cruz weer naar San Francisco te gaan. Waar oudste haar shoplist dan eindelijk kan afwerken.

Californië in zicht: resitips zijn welkom

We zoeken nog naar mooie plekken om te overnachten op deze route. Zoals dit idyllische plaatje van de pluktuin The Pescadero Flowery.

Californië in zicht: resitips zijn welkom

Tips Californië

Ben jij al eens in Californië geweest? Wat was jouw favoriete bestemming daar?

Als je tips hebt voor hotels, airbnb’s, huizen, cabins of appartementen dan laat het weten. Andere handige informatie of lokale hotspots zijn ook welkom.

Niks fijners dan te denken aan je (hopelijk dan ook) zonnige vakantiebestemming. Intussen krijg ik dit liedje maar niet uit mijn hoofd…

All the leaves are brown
And the sky is grey
I’ve been for a walk
On a winter’s day
I’ve been safe and warm
If I was in L.A.
California dreamin’
On such a winter’s day

Nog even luisterren…

Met een beetje geluk hangt ‘ie’ heel de dag in je hoofd.

 

  1. Hee Liebeth, geen reistips maar wel 2 kijktips van series die zich afspelen in Californië. ‘Flaked’ op Netflix over het leven in Venice (must see buurtje LA). Even in komen, maar daarna was ik gegrepen door het typische Californische sfeertje. En kijk ook naar HBO serie ‘Big Little Lies’. Topserie met oa Reese Whiterspoon, Laura Dern en Nicole Kidman. Speelt zich af in Noord Californië, Monterey. Prachtige locatie en verslavende aflevering. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *