Festival in je tuin met Studio Brussel en BBC

Het is mooi festivalweer dit weekend! Blijf jij thuis? Helemaal niet erg! Beleef het festival thuis online. Of je kijkt op de BBC naar Glastonbury! Zeker weten dat je volgend jaar ook wil gaan.

Ik heb de oppas geregeld, slippertje klaarstaan en de autoradio gaat over de grens op Studio Brussel.

Studio Brussel – Rock Werchter

Zaterdagmiddag is het zover, op naar Werchter! Lenny Kravitz is de reden om op zaterdag te gaan, maar The Prodigy als closing act is het wachten waard. En ik ben erg benieuwd naar broer en zus, Angus & Oliver Stone. En tussendoor eens zien wat er nog meer te ontdekken is op het Belgische festivalterrein.

Ik heb Studio Brussel altijd aan staan. Zo’n fijne zender! Goede programma’s en ze draaien dagelijks Oscar & the Wolf, een van mijn favoriete bands op dit moment. Dit weekend luister je live mee naar Werchter. Op de website van Rock Werchter  staan ook erg grappige filmpjes zoals ‘Kan je dronken een tent opzetten’ .

Studio Brussel Rock Werchter

BBC voor Glastonbury

In 2012 keek ik voor het eerst naar Glastonbury op de BBC: wow, zoveel grote bands op één festival! Een jaar later maakte ik het live mee en zag ik er de Rolling Stones en nog veel meer bekende en onbekende bands. Dit weekend kijk ik weer naar de BBC en wie weet registreer ik dit jaar de hele familie voor tickets in 2016.

De BBC heeft een speciale Glastonbury pagina waarop je via webcams het festival kan volgen. En ze hebben een fijne Glastonbury playlist die ook zonder festival lekker luistert.

Fijn weekend!

 

Beelden: homepage via Rock Werchter; bericht boven via Studio Brussel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *