LIFE: kans maken op gratis tickets film Anton Corbijn?

LIFE, de nieuwste film van Anton Corbijn, gaat morgen in premie bij Lantaren Venster en ik mag 2×2 kaarten weggeven! Tot en met vrijdag 9 oktober a.s. kun je meedoen en kaarten winnen voor deze film.

LIFE

De tentoonstelling van Corbijn eerder dit jaar vond ik prachtig en dat maakt me nieuwsgierig naar deze film. Wist je dat hij er zelf ook in speelt?

LIFE gaat over de jonge fotograaf Dennis Stock die een opdracht voor LIFE Magazine krijgt om de talentvolle James Dean te fotograferen. Voor de opdracht reizen ze samen van Los Angeles naar Indiana. Tijdens deze trip ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de mannen. De wereldberoemde foto van James Dean is toen gemaakt. En is nog steeds overal te zien.

Kans maken? Zo doe je mee.

Wil jij kans maken op filmtickets voor LIFE van Anton Corbijn? Laat dan snel je gegevens achter als reactie onderaan deze pagina en je doet mee. Als jij wint dan ontvang je twee tickets die je kunt gebruiken in de periode dat deze film draait bij Lantaren Venster.

Je kunt meedoen tot en met 9 oktober a.s. De winnaar ontvangt voor zaterdag 10 oktober 12.00 uur per mail bericht.

 

 

 

 1. Ik zou ze graag winnen, ben erg benieuwd naar de film! Ben net als jij naar de tentoonstelling in het gemeentemuseum van Den Haag geweest, heel leuk om zijn werk bij elkaar te zien.

 2. Na Anton Corbijn een paar weken geleden live in de Koninklijke Schouwburg te hebben zien praten zou ik heel erg graag deze film in het mooie LantarenVenster gaan bekijken, de bioscoop die letterlijk naast mijn deur ligt!

 3. Rob Waardenburg

  Lijkt ons leuk om weer eens naar lantaren venster te komen en genieten van de film en een hapje en drankje. Is al weer vet te lang geleden.

 4. Ik zou heel graag die kaarten winnen. Ik ben door Anton corbijn meer geïnteresseerd geraakt in fotografie en nu zelf een cursus aan het doen!

 5. Zag de trailer al voorbij komen en dacht meteen: die film lijkt me tof! Als ik de kaartjes win, trakteer ik mijn vriend als verrassing op een weekendje Rotterdam.

  • Talks & Treasures

   Hoi Nicky,

   Dank voor je reactie, maar helaas is deelnemen niet meer mogelijk.
   Je kon tot en met gisteren meedoen.
   De winnaars hebben vandaag bericht ontvangen.

   Misschien een volgende keer weer?
   Fijne avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *