Kans maken op filmtickets als Vaderdag cadeau?

Extra Vaderdag Give away!

In samenwerking met Lantaren Venster mag ik 2×2 film tickets weggeven als Vaderdag cadeau! Heb je nog niks spannends gekocht? Doe dan mee en maak kans op een uitje naar de bios!

Films voor vaders

Op dit moment draaien er zoveel leuke ‘mannen’ – films dat er zeker één bij zit die de vader in jouw leven leuk vindt! Ik selecteerde vijf top films om uit te kiezen. Voor hem alleen, voor jullie samen te gaan of voor vaders die graag met hun kinderen gaan.

1. Ventoux: Boys will be boys in deze echte mannenfilm over vriendschap! Vier mannen, vrienden, beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat dertig jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Men-only deze film lijkt me!

2. La Résistance de l’air: De tekst van de intro: “Vincent is een begenadigd scherpschutter en de onbetwiste nummer één van zijn schietclub.” Schieten, een heldendaad en actie!

3. Entourage: een snelle film met knappe mannen, veel mooie vrouwen over het harde en onvoorspelbare Hollywood. Veel bekende namen in deze fijne film waar je een relax avondje in het donker.

4. Papa ou maman: Een komedie over een echtscheiding! Een echtpaar lijkt een perfect huwelijk te hebben, maar ligt al snel in vechtscheiding. Als ze allebei een droombaan in het buitenland krijgen aangeboden, doen ze er alles aan om niet de voogdij over de kinderen te krijgen. Leuk om samen met de vader van je kinderen te zien! Draait vanaf 25 juni a.s.

LV Papa ou maman

5. De Boskampi’s: Rik Boskamp (Thor Braun), zoon van een sullige boekhouder, wil maar één ding: niet meer gepest worden. Geïnspireerd door een maffiafilm verzint hij een list. Grappige film voor vaders en kids. Mijn vader nam onze jongste er mee naartoe en hadden een leuk uitje.

Drie van deze films draaien in Lantaren Venster en kan je daar zien  als de give away jouw kant op gaat! Maar er zijn meer stoer leuke films te zien in deze mooie bioscoop aan de Maas. Kan hij zelf kiezen waar ie heen wil.

Kans maken? Zo doe je mee.

Laat je gegevens achter in de reacties helemaal onderaan dit bericht, dat is alles. Misschien ben jij degene die de vader in jouw leven verrast met dit relaxte film-uitje bij Lantaren Venster in Rotterdam!

Je kunt meedoen tot en met vrijdag 19 juni a.s. De winnaar ontvangt voor zaterdag 09.30 uur per mail bericht.

 

 1. Wendy Leliveld

  Dit vind ik nu een origineel kado!
  Weer eens iets anders als een boek die ieder jaar weer gegeven wordt, ha ha.
  Zou die traditie graag willen doorbreken met deze kaartjes.

 2. Lijkt me een erg leuk cadeau voor mn vader, ik kan bijna nooit iets anders bedenken dan cadeaubon of boek. Dit is leuk, ik hoop het. ;p

 3. Ilse Eijkmans

  Wat een origineel cadeau voor mijn ouwe Eik! Weer eens iets anders dan een kookcursus!!! En…. Hij gaat t liefst elke weer naar n goede film!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *