Maak kans op toegangskaarten voor KunsthalKOOKT & Kweekt dit weekend!

Give-away

Iedereen weet: de liefde van de man gaat door de maag. De Kunsthal begrijpt dat als geen ander. Ik mag 3×2 toegangskaarten weggeven voor Vaderdag. Doe mee en verwen de vader in jouw leven met een culinair uitje komend weekend!

FBKK2

Good food!

Of de vaders nou kokkies zijn of Bourgondiërs, zolang ze van goed en echt eten houden worden ze heel gelukkig van KunsthalKOOKT & Kweekt. Wat denk je van slakken van Slow Escargots, de Tomatenfabriek, de nieuwste Ark van de Smaak producten van Slow Food en Rotterdamse koffie, bier en zwammen. Niet koken op Vaderdag, maar iets lekkers mee naar huis nemen of eten op het festival.

 Kunsthal-K&K1

Kunsthal KOOKT dit weekend

Tijdens KunsthalKOOKT is de overdekte streekproductenmarkt de hotspot voor lekkerbekken die van eten en koken houden. Je koopt de heerlijkste producten uit de streek en het programma van het ‘Kooktheater’ zit vol leuke demonstraties met slakken, wijn, koffie of brood.

En als je één van de foodfestivals hebt gemist, bij KunsthalKOOKT  krijgen ook Rotterdamse Oogst, Rotterdamse Kost, Rauwkost en het multiculturele Rotterdamse Eetplein Djemaa el Fna een plek!

FBKK4

Kans maken? Dit moet je doen.

Laat je gegevens achter in de reacties onder dit bericht en je maakt kans op gratis toegang tot dit heerlijke event. Je kunt meedoen tot en met donderdag 18 juni a.s. De winnaar ontvangt voor vrijdag 09.30 uur per mail bericht.

 

Foto’s via Kunsthal Rotterdam
  1. Mandy Hoogendoorn

    Ik houd van mannen achter de pannen! Ik vind het een prima plan om vaders en papa’s up to date te houden over de de do’s en don’t in de keuken!! Een gezond en lekkere maaltijd hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn en dat kunnen ze dus leuk gaan bekijken bij KunstgalKOOKT & Kweekt! Leuk om kaartjes hiervoor te winnen

  2. Mijn man, vader van onze twee kinderen, is een bourgondiër in hart en nieren; ikzelf kookfanaat, liefhebber van bijzonder en lekker eten en sinds dit jaar verslingerd aan mijn moestuintje. Een beter uitje dan dit is er niet!

  3. Onze oude eik , mijn vader v 72 jaar , is dol op eten en koken. Hoe gekker hoe beter Helaas houdt mijn moeder van het geijkte (woord grapje!), dus zou zooo leuk zijn als hij via mij door talkandtreasures op vaderdag kan doen wat ie t liefste doet!

  4. Niet mijn vader (die kan het helaas niet meer meemaken…0 maar wel een andere belangrijke man in mijn leven zou ik hiermee blij willen maken. Een echte levensgenieter die van eten én van lekker koken houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *