Natural beauty Talks, weekendtips Rotterdam

Talks & Treasures - Natural Beauty & weekendtips 3

Vanmiddag keek ik naar al het natural beauty dat bij de Kunsthal over de ‘red carpet’ wandelde: Peter Lindbergh & familiy’ waaronder Nadja Auermann, metdochter, en Milla Jovovich .

Superleuk om te zien, deze vrouwen die aan de basis staan van het fenomeen supermodel. Wie kent niet de witte blousen-foto? De modellen vertellen in een interview wat samenwerken met deze fotograaf zo bijzonder maakt.

“BE YOURSELF, dat wil hij van zijn modellen en legt de ‘inner beauty’ vast op beeld. ” En dat is wat je terugziet in de tentoonstelling A Different Vision on Fashion Photography. Een must-see!

Natuurlijk kan ik het niet laten om wat foto’s te delen, want zeg zelf: hoe vaak is Rotterdam getransformeerd tot ‘supermodelcity’? Wil je meer zien, check dan @talksandtreasurse (ook de Stories) op Instagram en Facebook.

Talks & Treasures - Natural Beauty & weekendtips 2

Talks & Treasures - Natural Beauty & weekendtips 1

Natural Beauty

Terwijl ik oudste woensdag zie kijken naar een aflevering van Topmodels, denk ik aan dat andere verhaal over natural beauty deze week. Dat schoonheid van binnenuit komt, heeft Kruidvat met de vaginale schoonmaak-campagne wel erg letterlijk genomen.

Idioot, maar effectief want: ” Chillie mam, zo heet dat spul”. Helemaal niet chill! En reden genoeg om ze de column ‘Eucalyptus voor je vagina’ te laten lezen. Ik moest vooral erg lachen om dat laatste stuk.

Weekendlinks & tips in Rotterdam

Over schoonheid gesproken: in dit interview met Renée Zellweger lees je nog meer over natural beauty, or not. En ook dat Bridget Jones in de nieuwe film eindelijk haar ideale gewicht heeft bereikt!

De dag voordat ik langs de ‘red carpet’ stond, was ik bij de presentatie van het nieuwste boek van Sophie Zijlstra. Mijn naamgenoot schijnt nogal grappige en bizarre dingen mee te maken in ‘De verlossing van Liesbeth Bede’.

Zo jammer dat ik Amy Schumer heb gemist toen ze vorige maand in Nederland was! Ik vind haar zo scherp en grappig. Ik ben heel benieuwd naar haar boek ‘Het meisje met de onderrugtattoo’.

Weet je dat het de Week van de Alfabetisering is? Ik vond dit interview met een Nederlandse man die niet kan lezen en schrijven. Bijzonder knap hoe mensen opnieuw beginnen met leren lezen.

Binnenkort staat een kleine make-over in huis op het programma en je weet hoe dat gaat. Het begint met de vloer opschuren en waar het eindigt? Wie kan er nog zonder Pinterest!

Het lijkt er op dat het komende week ook nog zonnig is. Mooi dus dat ik een nieuw Rotterdams terras met zon heb gespot, De Huismeester!

En met dat lekkere weer zijn al die andere terrassen in de zon of aan het water natuurlijk ook weer de fijnste hotspots om je tijd door te brengen.

Of je gaat natuurlijk naar de Rotterdam Uitdagen, van 9 tot en met 11 september, om te zien wat er komend jaar te doen is in de stad.

Kanen bij de Hofbogen is er weer: vrijdag 9 september staan de Foodtrucks voor je klaar op het plein voor BIRD.

En daarna snel door naar het Festival van de Witte de With.

Een reminder: zaterdag om 13.00 signeert Peter Lindbergh himself in de Kunsthal het boek  ‘Peter Lindbergh. A Different Vision on Fashion Photography’.

Een gezellig zonnig weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *