Tunes en tips uit Annabel, V11 en Rotown

Was jij gisteravond bij Thomas Azier in Annabel? Heel de zaal ging uit zijn dakje! Een soortgelijke ervaring had ik laatst ook bij een Kllo in V11 aan de Wijnhaven. En voor volgende week staat Roxy Jazz Music in Rotown op het programma.

Op de een of andere manier spot R vaker bands die later doorbreken bij het grote publiek. We zagen Oscar & the Wolf in kleine setting in Rotown in 2015 en hij regelde tickets voor Bazart in 2016. Zo ging het ook met Thomas Azier die we daardoor drie jaar geleden zagen in Maassilo. Het grappige is dat het een van mijn eerste blogs was. Altijd leuk om terug te lezen.

Upcoming, doorbrekend en gevestigde namen

Waar Azier in 2014 nog twee man sterk de zaal op zijn kop zetten, stond er gisteren een band van vier personen op het podium in Annabel. Geweldig, energiek en great performance zijn de woorden die de foto’s op Instagram beschrijven. En dat was het. Vanavond speelt Thomas Azier alweer zijn laatste show in Nederland.

Wil je meekijken?

Check (snel, want maar 24 uur online) deze stories van het concert in Annabel.

Meer tunes en tips

Tunes en tips uit Annabel, V11 en Rotown

Toevallig zag ik een paar weken geleden Kllo in V11, een heel toffe plek voor opkomende bands om in een volle zaal te spelen. Het Australische duo blijkt neef en nicht en sluit morgen de Europese tour af waarna ze richting down under gaan. Ook hier de synthersizers op het podium en niemand die stil stond na een paar songs. Erg benieuwd of we er nog meer van horen.

Ook goed te weten: de Bow Bar van V11 is laatst geopend! Zelfs in de winter drink je hier op het voordek je drankjes aan de overdekte buitenbar.

Roxy Music songs door Mark Ritsema

Volgende week maandag zingt Mark Ritsema in jazzy tunes nummers van Roxy Music. Voor R een topcombi om bij te zijn: Bryan Ferry is een van zijn eerste helden en het Spasmodique van Mark een van zijn favoriete Rotterdamse bands.

Hou je van de Roxy Music dan zou ik zeker gaan. Mark Ritsema en band geven er een Rotterdamse en jazzy swing aan.

Niet onbelangrijk: het is GRATIS. Wat ga je anders doen op de saaie maandagavond 11 december 20.00 uur? Precies.

Kom je ook weer eens op de Nieuwe Binnenweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *