Welke cadeaus koop je nog #voorwieallesalheeft ?

Laten we eerlijk zijn: wie heeft er nog echt cadeaus nodig? En toch worden de meeste mensen vrolijk van een mooi pakketje met bijzondere inhoud. Het liefst iets waar we niet om vragen, maar waar we toch blij mee zijn. Want schud jij nog een longlist met cadeaus uit je mouw?

10x de beste cadeaus

Ter inspiratie en om je shoplijstje sneller te vullen een lijstje met de beste cadeaus voor iedereen die alles al heeft. En voor wie niet al vorige maand is begonnen met inkopen:

I love the seaside: een boek vol surfplekken met bij behorende relaxte adresjes en ‘go with the flow-tips’. R staat #voordemandieallesalheeft en was er heel blij mee voor zijn verjaardag.

Dezelfde toffe uitgeverij bracht afgelopen maand Hotel Amour uit met daarin de 101 tips voor hotels waar je niet gestoord wil worden. Mocht je liefde nog een hint nodig hebben.

Een tienritten kaart voor KINO (of elke andere bioscoop die dat biedt). R kreeg ‘m voor zijn verjaardag en was een dag later al op weg voor solorondje bios.

Vergeten deze stadskaart van Rotterdam op mijn Sintlootje te zetten! Voor elke muur, elke kamer en perfect #voorwieallesalheeft.

Tickets voor The Stand Up Club in Walhalla. Wie wil er niet lachend de avond doorkomen? Vorige maand ben ik geweest en hoorde dat er zelfs mensen uit Zeeland waren.

Niet Lullen Maar Poetsen poetsset van Maaike Papeveld en Studio GROOS (beeld homepage). Ter motivatie om je puber zijn of haar kamer te laten opruimen.

Gestolen Voorwerpen van David Sedaris is zo grappig! Eerder kreeg ik van Sedaris een boek waar ik niet doorheen kwam, maar het kostte me moeite om dit boek weg te leggen.

Een notebook als deze voor goede voornemens, recepten, puberbreingedachten of andere notities. Maar dan wel in een heel mooi exemplaar.

Talks & Treasures - Moois uit Rotterdam - Marrit van Nattem

Een van de boeken op deze stapel is ook nog een optie voor mannen. De roze ter inspiratie voor knappe, knusse uitjes.

De Grote Kunstkalender: niet alleen elke dag moois van jonge, opkomende en gevestigde creatieven (kunstenaars, designers, grafisch vormgevers, modeontwerpers, fotografen) op de kalender. Scheur het af, lijst het in en je lijstenwandje is weer opgefrist.

Een kick-start naar 2018 met een van de mooiste en meest praktische agenda’s die ik ken. Het ademt structuur en overzicht. Binnenkort meer over Marjolein Delhaas.

Natuurlijk is dit bij uitstek een lijstje om aan te vullen helemaal onderaan in de reacties. Of je plaatst inspiratie op Instagram met #voorwieallesalheeft

Hoe meer, hoe beter, zolang het maar past in de categorie #voorwieallesalheeft

P.S. Meer inspiratie vind je natuurlijk ook in een van deze toffe winkels.

Beeld homepage via GROOS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *