WIN 3×2 tickets voor Museumnacht Rotterdam!

Wil jij 3×2 tickets winnen voor Museumnacht Rotterdam op zaterdag 3 maart 2018? Daarmee heb je toegang tot ruim 40 musea, culturele instellingen en events.  Dat wil je zien, daar moét je bij zijn.  Doe snel mee en sleep die passepartouts in de wacht voor je avondje museumfun!

Museumnacht Rotterdam

Het programma voor deze editie van Museumnacht010 is weer zo bruisend en vol leuke events dat wil je niet missen. Deze 5 tips helpen je op weg in het grote aanbod.

Met de gratis tickets kun je een kijkje nemen bij de nieuwste tentoonstellingen in de grote bekende musea. Maar vergeet niet de kleinere, vaak minder bekende culturele hotspots in Rotterdam. En maak je geen zorgen om eten en drinken, ook dat is op de meeste plekken goed geregeld.

Hoef je alleen nog maar het programma te bekijken en te kiezen.

Hoe maak je kans?

Meedoen is net zo makkelijk als altijd. Laat in een reactie helemaal onderaan dit bericht weten wat jij wil zien, doen of beleven tijdens Museumnacht Rotterdam. Je kan meedoen tot en met zondag 25 februari 2018. De winnaars ontvangen maandag 26 februari aanstaande persoonlijk bericht.

Succes!

Deze actie is gesloten. De winnaars ontvingen hierover bericht. 

 1. Wauw, wat een mooi, interessant en zo’n uitgebreid programma! Wat ik echt echt echt zou willen is een mogelijkheid om van alles live te kunnen genieten. En anders graag een beetje, zodat aanwezigheid volgend jaar eigenlijk een must is en geen keuze.

 2. 3×2tickets winnen!
  Ik hoop zo’n museumnacht te mogen ervaren met ons 5 zintuigen:
  – sfeer van de Museumnacht Rotterdam te proeven;
  – lekkere eten te vinden door op ons reukvermogen af te gaan;
  – een winterse gezelligheid te voelen;
  – hier en daar inspiratievolle verhalen te horen;
  – te zien wat de kunstenaars ons willen laten zien.

 3. Ik wil Rotterdam op een hele andere manier bekijken. Ben een keer speciaal voor het shoppen gegaan en dan ga je de muisea’s niet in. Dus nu geinspireerd te worden door zo’n museumnacht zou geweldig zijn. We zijn ook nog nooit ‘s avonds in Rotterdam geweest daarom wil ik graag gebruik maken van de ze winactie.

 4. Als echte Aap ( in de Chinese astrologie) ben ik altijd in voor treasures. Ik zou graag een dansje doen in Thoms op de sounds van Ted langenbach🎶🎧 en daarna een cooling down in de sauna .
  Rotterdam make it happen

 5. Yeeee eindelijk weer een avond en nacht genieten van al dat moois in Rotterdam!
  Dat wordt weer rennen en vliegen om zoveel mogelijk musea te bezoeken.

  Waarbij ik zeker een potje wil flipperen in het Dutch Pinball Museum, op ontdekkingstocht in het pikkedonker in het Oogziekenhuis en waan ik me een klein beetje in Marokko in Huis Sonneveld en uiteraard sluiten we deze fantastische nacht af met een dansje in Museum Rotterdam op de Coolsingel!
  Toi toi toi!

 6. Mireille gommans

  Zo leuk en Zoveel keuze. Het wordt niet allen een cultureel uitje maar ook een sportief uitje. Alles op de fiets natuurlijk. Al fietsend genieten van alles wat er te zien is. Laat ik beginnen met een bezoek aan Silo expose, daarna terug in de tijd met een bezoek aan Dutch Pinball Museum, heerlijk potje flipperen dat is lang geleden. De fiets pakken en door naar Nederlands foto-museum de Erasmusbrug over en door naar museum Rotterdam, o ja Kunsthal en natuurhistorisch museum staan ook nog op mijn lijstje. Nou nog hopennop mooi weer!!!!

 7. Yesssh ik kijk uit naar het optreden van Winne Karima el Fillali. En natuurlijk ben ik benieuwd naar de nieuwe expo in Raaf! Verdes word ik graag verrast in mijn eigen buurtje Oude Westen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *