Pretpark Rotterdam: 5 zomer attracties

Rotterdam lijkt deze zomer wel een pretpark met al die enorme en superleuke attracties en events! Na The View opent 16 mei DE TRAP: een bouwconstructie die je naar het dak van het Groothandelsgebouw brengt. En guess what?

Er komt ook een LUCHTCAFÉ bij De Trap…

De overtreffende trap van de rooftopbar! Daar word je blij van en dat moet je gezien hebben. Vind ik dan, ook als je niet uit Rotterdam komt. Juist dan eigenlijk. En er is meer te doen!

Pretpark Rotterdam

Voor wie niet alles meekrijgt en toch alles wil meemaken een lijstje om zoveel mogelijk te fun te hebben in ‘pretpark Rotterdam’. Voor als je er toch bent, of  juist een tripje naar de stad plant.

De Trap

Van 16 mei (14.00 uur) tot en met 12 juni a.s. dus, naast het Centraal Station bij het Groothandelsgebouw. De Trap is dagelijks geopend tussen 10.00-22.00. * Update: De Trap blijft staan tot en met 19 juni 2016!

Dit weekend in de stad? De bouw van de trap is ook al de moeite waard om een kijkje te nemen.

Luchtcafé

Wil je straks na je ‘trapattractie’ en je drankje bij het Luchtcafé nog meer dakterrassen in Rotterdam opzoeken? Laatst vulde ik de blog over de beste rooftopbars in Rotterdam aan. En let op: er staan nog meer leuke dak-events op de Rotterdamse agenda!

The Big Slide

De wat? Ja echt: een supergrote waterglijbaan van 150 meter lang in Rotterdam! Op 4 juni tussen 10.00-22.00 kan je er vanaf op het Willemsplein. Het is slim om alvast tickets te kopen (is vorige week gestart en gaat snel) zodat je niet in je bikini teleurgesteld wordt. Let the sun shine! The Big Slide

Expedition Festival

Niet zomaar een festival op een fijne Rotterdamse plek in Het Park bij de Euromast. Maar een met een stage óp de Euromast dus dat is dan wel weer een attractie! Op zaterdag 16 juli gaat je zomervakantie dansend van start.
In de line-up dit jaar meer live artiesten waaronder: Róisín Murphy, Derrick May, Kevin Saunderson en Juan Atkins. Expedition Festival

Jaws in de Kralingse Plas

Hoe zou het zijn…als dit event er echt komt! Op 12 augustus ‘s nachts met zijn allen in rubberbanden of bootjes in de Kralingse Plas liggen en dan kijken naar Jaws.

Talks & Treasures - Pretpark Rotterdam

Het is nog niet geregeld maar daar zijn de bedenkers van dit Facebook-event nu heel druk mee. Hopelijk lukt het om alles voor elkaar te krijgen. En welke grap gaan ze uithalen met iedereen die in het water ligt? Check voor updates hierover Jaws in de Kralingse Plas

Kabelbaan over de Maas?

Heb jij ook iets gehoord over die kabelbaan over de Maas? The Dreamline over de Maas komt er misschien…en als het doorgaat pas in augustus 2018. Maar hij kan natuurlijk wel al in je agenda!

Met pretpark Rotterdam kom je de zomer spectaculair door en daarvoor hoef je alleen maar je trip slim te plannen en op tijd je tickets aan te schaffen. Zet ze dus maar meteen in je agenda dan mis je niks.

Have fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *