MAAK KANS OP 2X2 COCKTAILS MET HAPJES BIJ AYLA

Met zonnig terras en zomerse gerechten staat Ayla natuurlijk in de tour guide Rotterdam van Talks & Treasures. En guess what: jij maakt niet een keer maar twéé keer kans op cocktails met mediterraanse hapjes voor twee personen bij deze sunny hotspot!

Proosten en borrelen bij Ayla

Zie jij jezelf al zitten? Borrelend op het enorme terras aan het Kruisplein mensen kijken of liever knus en cosy op het pleintje achter het restaurant?

Wat moet je doen om kans te maken?

PROOST! Op de zon, het leven of mijn verjaardag deze week, wat jij wil, als je eenmaal samen aan de cocktails en hapjes zit bij Ayla. Wat moet je daarvoor doen? Laat in een reactie helemaal onderaan dit bericht weten waar jij op proost of met wie je dat het liefste doet. C’est tout!

Kans maken kan tot en met vrijdag 2017. De winnaar ontvangt zaterdag 13 mei aanstaande persoonlijk bericht.

Succes!

Beeld homepage: Niels van Wouwe
 1. Proosten op het gezellig samen zijn en genieten van elkaar, gewoon met iedereen die je lief is. Waar? Bij Lon aan de tafel in de aanbouw met open haard!

 2. carla de koning

  We zijn dol op cocktail en mijn man John Lemmens en ik komen graag naar Ayla om jullie een zinderende, zomerse, zalige toekomst te wensen en te proosten op een suksesrijke business

 3. Op al het moois in het leven, al het goeds in de mensen, en op Rotterdam. Het liefst doe ik dat met mijn vriend, die mij blijft verassen en uitdagen om elke dag het beste van mijzelf te geven.

 4. Ik proost graag met mijn vriend op ons nieuwe huis en mijn nieuwe baan, waarbij we hopelijk meer tijd hebben voor elkaar. In de zon op een terras een drankje drinken is onze favoriete tijdsbesteding samen!

 5. Ik proost op het weerzien van mijn voormalig collega’s in Rotjeknor, de stad waar ik lange tijd gewerkt én mijn hart verloren heb. Een rauwe, eerlijke stad zonder poespas die recht voor z’n raap is. Schoonheid puur sang! 010 IK MIS JE!

 6. Bernadet Jaspers

  Ik proost aanstaande maandag met mijn vriend op het feit dat we al 3 jaar samen zijn! Hij is ook gelijk de persoon waar ik het liefst mee proost! Later dit jaar proosten We samen op mijn 30ste verjaardag! Maar We proosten eigenlijk bijna elke week wel, er is altijd wel een reden om te proosten namelijk!

 7. Ik proost op de verjaardag van mijn echtgenoot. En laten we dat nou net aankomend weekend vieren met een weekendje Rotterdam! Met z’n tweeën. Zonder kinderen. En op zondag proosten we dan nog eens extra op moederdag. Namens de afwezige kinderen.

 8. Sinds kort ben ik steeds vaker in Rotterdam te vinden (dingen die gebeuren als je lief een Rotterdammert is..) en mede door jouw blog ontdek ik steeds meer pareltjes in de stad! Waar ik eerst altijd een beetje verdwaalde en niet verder dan de Bijenkorf kwam, vind ik het nu heeerlijk om door de stad te struinen en te ontdekken! Die borrel zou dus zeker welkom zijn om even neer te ploffen en te genieten van de stad samen met mn vriend 🙂

 9. Ik graag proosten met mijn beste vriendin Serafina op de lente, haar nieuwe studie, mijn nieuwe baan, nieuwe huis en compleet nieuw leven vol met alle goeds.

 10. Ik zou proosten met mijn vriendinnetje Vivian, omdat wij ons deze week allebei bij de KvK hebben ingeschreven met onze nieuwe bedrijven. Super spannend!!

 11. Met Angela omdat we houden van onze stad en het erg leuk vinden om nieuwe zaakjes uit te proberen, hier zijn we nog niet geweest!:-)

 12. Oeh dat zou heerlijk zijn! Drie weken thuis gezeten met een blindedarmontsteking en weer helemaal klaar voor terrasjes samen met mijn lief. En Ayla schijnt fantastisch te zijn, goede start van het zomerseizoen toch?

 13. Ik ga proosten op mijn leven zoals het nu is! Met een lach en heel veel tranen heb ik de afgelopen jaren moeten doorbrengen vanwege het ontstaan van een chronische ziekte en het overlijden van oa mijn moeder. Maar voor nu is alles rustiger en is het tijd om te ademen en te genieten!

 14. Proosten op het leven! ??Dankbaar zijn voor alles wat je hebt: gezondheid, vrijheid, vrienden etc.
  Even bewust stil staan bij alles wat juist wel goed gaat. Daar zou ik samen met m’n lieve vriendinnetje op proosten. C’est la vie ?

 15. Salute op het leven, vriendschap en de liefde met mijn lieve vriendin Joke die pas een dierbare vriendin is verloren. Vier het leven en doe dat nu in Rotterdam! Where else ;).

 16. Ik zou graag proosten met mijn vriend op dat hij in augustus voor 3 maanden naar New York vertrekt om daar te werken. Aan de ene kant een geweldige ervaring, maar aan de andere kant zullen wij elkaar ontzettend missen! Daarom extra leuk om bij Ayla te genieten nu hij nog in Nederland is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *