Mangiare Rotterdam: buiten eten!

Het enorme terras van Mangiare Rotterdam op de Nieuwemarkt maakt direct duidelijk waarom deze nieuwe locatie er is. Zie het voor je: zwoele zomeravonden met tafels vol pasta, prosecco, vrienden en families met kinderen op het plein.

Een beetje Rotterdammer weet dat de hele menukaart hier vol lekkers staat. En dat je daarvoor al jaren terecht kan op de Van Oldenbarneveldstraat. Of je vraagt ze voor catering, zoals wij deden voor onze trouwdag met familie, vrienden en kinderen. Ze hebben het er nog over: lange tafels in de woonkamer, aanschuiven naast elkaar, overal heerlijk eten en fijne bediening om de glazen en schalen bij te vullen.

Mangiare Rotterdam

Als het warmer was geweest, hadden we zeker buiten in de zon gegeten want: Italiaans eten, doe je met mooi weer het liefst buiten en als het even kan in de zon. Dat perfecte plaatje ontbrak nog bij Mangiare en gelukkig is dat nu opgelost met het mooie terras.

Totdat het warm genoeg is voor de zwoele avonden red ik me ook perfect binnen. Er zijn een paar fijne plekken bij het raam en er is gezellige aanloop van de studenten uit de buurt.

Talks & Treasures - Mangiare Rotterdam

De nieuwe stek is anders maar mét al het goede van de andere plek. De mooie kaart is gebleven, de producten zijn dagelijks vers en de kruiden komen uit de eigen tuin aan de Van Oldenbarneveld.

Talks & Treasures - Mangiare Rotterdam

Binnen hangt de relaxte Mangiaresfeer met decoratie van de Zomers-buurmannen. Bloemen aan het plafond, knusse plekjes naast elkaar en knappe knapen in de bediening.

Talks & Treasures - Mangiare Rotterdam

Het gezellige buurtje bij de Pannekoekstraat/ Nieuwemarkt wordt steeds leuker en ik ben erg blij met deze locatie die nét iets beter binnen mijn bereik ligt dan de andere plek. See me smile?!

Genoeg redenen om de nieuwe Mangiare op te zoeken en uit te proberen, of om lekker vertrouwd neer te strijken voor de zon, het eten en om meer dan eens te proosten op het leven.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *