Moederdag giveaway: kookboek Cinema Culinair

Een Moederdag cadeau om samen van te genieten, is toch het allermooiste. Cinema Culinair begrijpt dat: samen koken, gezellig eten én een goede film kijken. Hoe je dat cadeau geeft?

Door mee te doen met deze giveaway en kans te maken op een mooi pakket dat bestaat uit: een kookboek, de dvd van de film Estômago én extra’s om thuis je culinaire filmfeestje te organiseren.

Cinema Culinair

Vorig jaar om deze tijd ging ik voor het eerst naar Cinema Culinair en ik heb het er nog regelmatig over. Dit jaar organiseren ze voor het eerst een bruncheditie. Op Moederdag!

Op 8 mei begint om 12.00 uur in Zaal Staal de film Toast!, een komisch drama over de Britse kok Niger Slater in zijn pubertijd. De avond daarvoor kun je op dezelfde plek naar de feelgood movie The Hundred-foot Journey die zich afspeelt in een Frans dorp waar een Indiase familie een restaurant wil openen vlakbij een sterrenrestaurant.

Talks & Treasures - Moederdag 2016

Hoe leuk is het om met deze Moederdag giveaway thuis zelf aan de slag te gaan en je eigen culinaire filmfeestje te organiseren!

De recepten in het boek komen uit de film Estômago, een Braziliaanse film die je mee de keuken insleept. En met de Olympische spelen in Brazilië kan je maar beter voorbereid zijn, nietwaar? Genoeg redenen om een culinair feestje te geven met het perfecte thema.

Hoe? Zoek een witte muur in je woonkamer, huur een beamer voor de film, draai de eettafel zo dat iedereen het kan zien en maak vooraf zoveel mogelijk klaar zodat je tijdens de film niet al teveel hoeft te doen.

Moederdag giveaway: zo doe je mee

Het Cinema Culinair kookboek dat Talks & Treasures mag verloten bestaat uit een culinair script met menu’s, recepten, en een draaiboek voor thuis. En natuurlijk het extra pakket met moois om het af te toppen.

Trakteer jezelf, de moeder van je kinderen, geef het je moeder of een vriendin die moeder is.

Wil jij kans maken? Doe dan mee en je cadeau is geregeld. Het is heel simpel: laat je gegevens achter als reactie onderaan dit bericht. Makkelijk genoeg toch?

Je kunt meedoen tot en met 21 april a.s.. De winnaar ontvangt vrijdag 22 april a.s. voor 12.00 uur per mail bericht.

 

  1. Ik verras m’n moeder zondag 8 mei met een bezoek aan Cinema Culinair, maar het lijkt me geweldig om zelf voor haar en de rest vd familie thuis een cinema culinair te organiseren. M’n moeder is een echte bourgindische lekkerbek. M’n vader is 2 maanden geleden plotseling overleden dus gezelligheid en samen dingen doen vindt m’n moeder nu erg fijn. Dus samen kokkerellen en daarna gezamenlijk genieten lijkt me heerlijk… Maar bovenal anders dan anders en dat spreekt me heel erg aan! Het is volgens mij een beleving!

  2. Super leuk cinema culinair, ben ook geweest. Was echt een belevenis! Dat boek en pakket lijkt me leuk! Ik doe graag mee met de giveaway. Als ik hem win, beloof ik dat ik voor mijn (schoon) moeders iets eruit zal koken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *