Rauwkost – culinair zonder fratsen

Het laatste foodfestival van het jaar in Rotterdam! Bij Rauwkost geen rollende wagens of marktkramen, maar topchefs op een toplocatie. Een perfect festival voor de culinaire opvoeding van je tieners!

Komend weekend, op 3 en 4 oktober, koken de chefs van Rotterdamse toprestaurants hun signature dishes. Je proeft hun mooiste kleine gerechten in de Expeditie van het Groothandelsgebouw. Een plek zonder fratsen waar gekookt wordt tussen het publiek. 

Talks & Treasures - Rauwkost -1

Culinaire opvoeding

Gisteravond vroeg oudste of ik weer eens iets ‘spannends’ kon koken. Welja, de weken daarvoor hoorde ik alleen maar “goor” als ik iets uitprobeerde. Daarna werd het saai Hollands eten en het gezeur aan tafel hield op. Geen idee nog hoe spannend ze het wil hebben.

Ik neem onze meiden regelmatig mee uit eten, lekker en gezellig, maar niet heel culinair. Ik denk dat er maar weinig tieners zijn die aan tafel hebben gezeten bij één van deze chefkoks. Dus dit is HET MOMENT om wat extra te focussen op de culinaire opvoeding van je tieners! En dan eens zien hoe spannend oudste haar eten wil..

Niet alleen  kunnen ze proeven hoe anders dat smaakt. Ze vinden het vast geweldig om de chefs in actie te zien, best stoere mannen deze koks.

Talks & Treasures - Rauwkost

Bij Rauwkost kosten de gerechtjes tussen de €1, 00- €7,00. Prima prijzen waarvoor jij, met of zonder tieners, iets heel bijzonders eet. Naast hapjes proeven, kun je in het monumentale pand terecht voor workshops, bierbrouwers, wijnmakers en andere bijzondere importeurs. Een kijkje in de keuken van de Rotterdamse culinaire wereld.

Eenmaal alles geproefd, is het eetfestijn niet voorbij. Wil je meer lekkers? Dan reserveer je bij het restaurant van jouw favoriete chefkok. Sans kids dan weer wat mij betreft…

Beelden via Rauwkost

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *